Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini: Η ιταλική κυβέρνηση δεν θα πέσει μετά τις ευρωεκλογές

tags :
Salvini: Η ιταλική κυβέρνηση δεν θα πέσει μετά τις ευρωεκλογές
Έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα που είναι προτεραιότητα για τη Λέγκα είπε ο Salvini
Την θέση πως η ιταλική κυβέρνηση δεν θα πέσει μετά τις ευρωεκλογές αλλά αντιθέτως θα συνεχίσει το έργο της διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκα, Matteo Salvini.
«Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε ακόμα, τα οποία είναι και προτεραιότητα για τη Λέγκα» είπε μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Stampa ο Salvini.
Ερωτηθείς για το εάν η Λέγκα θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση που λάβει περισσότερο από το 30% στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ο Salvini υποστήριξε ότι στόχος του είναι να αλλάξει την αγροτική πολιτική της ΕΕ και όχι την κυβέρνηση.
«Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα» είπε ο Salvini, αναφέροντας ως προτεραιότητα την κατασκευή της υπερταχείας σιδηροδρομικής γραμμής Λυών – Τορίνο, την καθιέρωση του ενιαίου φορολογικού συντελεστή και τη μεγαλύτερη αποκέντρωση, με την παροχή περισσότερων εξουσιών στις τοπικές κυβερνήσεις.
Ο Salvini επισημαίνει ότι έχει εμπιστοσύνη στον Ιταλό πρωθυπουργό, Mario Conte, αναφέροντας πάντως πως επαναστατεί απέναντι στην ΕΕ και συντάσσεται με τον Βρετανό πολιτικό Nigel Farage.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης