Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Το βράδυ της Κυριακής η χώρα θα γυρίσει σελίδα – Θα συντελεστεί μια μεγάλη πολιτική αλλαγή

Μητσοτάκης: Το βράδυ της Κυριακής η χώρα θα γυρίσει σελίδα – Θα συντελεστεί μια μεγάλη πολιτική αλλαγή
Είμαι εδώ για να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης είπε ο κ.Μητσοτάκης
Την εκτίμηση πως το βράδυ της Κυριακής 26/5 η ΝΔ θα έχει επιτύχει μια σημαντική νίκη και η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι θα συντελεστεί η μεγάλη πολιτική αλλαγή.
«Όταν κυκλοφορώ στη Θεσσαλονίκη, όπως σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας οι δρόμοι είναι πάντα ανοιχτοί και έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για μια μεγάλη πολιτική νίκη το βράδυ της Κυριακής.
Είμαι εδώ για να υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Αν ψήφιζα στη Θεσσαλονίκη, θα ψήφιζα τον Νίκο για δήμαρχο.
Και το λέω αυτό γιατί έχω απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα των δημοτικών εκλογών και γνωρίζω πολύ καλά ότι στις δημοτικές εκλογές πάνω από όλα ψηφίζετε για την πόλη σας και τα κομματικά χρίσματα δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία.
Όμως, η Θεσσαλονίκη δεν είναι μια τυχαία πόλη.
Είναι μια πόλη που αξίζει πολύ καλύτερα.
Η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας και όπως η χώρα, συνολικά, αξίζει καλύτερα, έτσι αξίζει καλύτερα και η Θεσσαλονίκη.
Και θα είμαι εδώ την επόμενη μέρα, εφόσον μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός, να δουλέψω με την επόμενη δημοτική αρχή, μαζί με τον Νίκο Ταχιάο, διότι είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η πόλη» ανέφερε μιλώντας κατά την επίσκεψη του στο εκλογικό κέντρο του Ν. Ταχιάου ο κ.Μητσοτάκης.
«Θα επαναφέρουμε το νόμο και την τάξη στη χώρα.
 Θα πετάξουμε τους κουκουλοφόρους έξω από τα Πανεπιστήμια.
Οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να αισθάνονται και πάλι ασφαλείς» είπε ο κ.Μητσοτάκης, αναφέροντας πως «είμαστε εδώ για ενώσουμε τους Έλληνες, για να κάνουμε τις ζωές όλων των Ελλήνων καλύτερες και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχει καμιά Ελληνίδα και κανένας Έλληνας που να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και ότι συντελείται ήδη μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».
Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να πάρουν μέρος στην προεκλογική συγκέντρωση, στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού, στην οποία θα μιλήσει στις 20:00 σήμερα Παρασκευή 24/5 το βράδυ, λέγοντας ότι η συγκέντρωση θα γίνει «σε μια μεγάλη έκταση και όχι σε ένα μικρό στενό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης