Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn: Δικαίως παραιτήθηκε η May - Ο νέος ηγέτης των Συντηρητικών θα πρέπει να προκηρύξει άμεσα εκλογές

Corbyn: Δικαίως παραιτήθηκε η May - Ο νέος ηγέτης των Συντηρητικών θα πρέπει να προκηρύξει άμεσα εκλογές
Εκλογές ζητά ο ηγέτης του βρετανικού Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, τονίζοντας πως η Theresa May έπραξε σωστά που παραιτήθηκε
Την άποψη ότι η Theresa May έπραξε σωστά που παραιτήθηκε, εξέφρασε ο ηγέτης του βρετανικού αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, τονίζοντας ότι όποιος αντικαταστήσει τη Βρετανίδα πρωθυπουργό στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος θα πρέπει να προκηρύξει άμεσα εκλογές.
«Αποδέχθηκε τώρα αυτό που η χώρα γνωρίζει εδώ και μήνες: δεν μπορεί να κυβερνήσει ούτε εκείνη ούτε το διαιρεμένο και σε αποσύνθεση κόμμα της», δήλωσε ο Corbyn.
«Το Συντηρητικό Κόμμα έχει αποτύχει εντελώς στο θέμα του Brexit και δεν είναι σε θέση να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων ή να αντιμετωπίσει τις πιο επιτακτικές τους ανάγκες.
Το Κοινοβούλιο βρίσκεται σε αδιέξοδο και οι Συντηρητικοί δεν παρέχουν λύσεις στις άλλες μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας», συνέχισε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης.
«Όποιος γίνει ο νέος ηγέτης των Συντηρητικών, θα πρέπει να αφήσει τον κόσμο να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας, μέσω άμεσων Γενικών Εκλογών», πρόσθεσε ο ηγέτης των Εργατικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης