Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου: Ζητάμε από τους πολίτες να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της κυβέρνησης Τσίπρα

Ασημακοπούλου: Ζητάμε από τους πολίτες να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της κυβέρνησης Τσίπρα
Οι εκλογές είναι εκλογές, όσο και αν θέλει ο Τσίπρας να τις πει δημοσκόπηση είπε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ ζητά από τους πολίτες να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της κυβέρνησης Τσίπρα διατύπωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
«Οι εκλογές είναι εκλογές, όσο κι αν θέλει ο κ. Τσίπρας να τις πει δημοσκόπηση για να μην υποστεί τις πολιτικές συνέπειες ή να μην αποτελέσουν καταλύτη πολιτικών εξελίξεων, θα δοθεί ένα μήνυμα.
Για αυτό και εμείς ζητάμε από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της σημερινής κυβέρνησης.
Όμως με έναν σμπάρο δύο τριγώνια, διότι στέλνουμε και ένα μήνυμα στην Ευρώπη, ότι καταδικάζουμε τον λαϊκισμό, τις διχαστικές και ακραίες λογικές και φωνές και επιστρέφουμε στην αλήθεια, στην αποτελεσματικότητα και στην πραγματική ελπίδα και αλληλεγγύη και όχι στα κούφια λόγια και τα ψέματα» είπε μιλώντας στο Real Fm η κα.Ασημακοπούλου.
«Εμένα με συγκινούσαν στην μικρή πολιτική μου διαδρομή που ξεκίνησε από την αυτοδιοίκηση και πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο, οι μάχες που έδινα για την παράταξη, την πατρίδα και τον τόπο μου.
Το ίδιο θέλω να συνεχίσω και στο ευρωκοινοβούλιο με προτεραιότητα τη μάχη για τα εθνικά μας συμφέροντα στον απόηχο της καταστροφικής συμφωνίας των Πρεσπών, με υπεράσπιση των αρχών, των αξιών και των παραδόσεών μας και με έμφαση στο να έχουν τα παιδιά μας ίσες ευκαιρίες στην ψηφιακή πολιτική» υπογράμμισε η κα.Ασημακοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης