Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και μεγάλη διαφορά στις ευρωεκλογές

Σκουρλέτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και μεγάλη διαφορά στις ευρωεκλογές
Ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει στις ευρωεκλογές
Την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα ανανεώσει και την εμπιστοσύνη του κόσμου στην παρούσα κυβέρνηση, εξέφρασε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Β' Αθήνας, Πάνος Σκουρλέτης.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο κόσμος δεν θέλει να γυρίσει σε εκείνες τις καταστάσεις που οδήγησαν στην κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με μεγάλη διαφορά» είπε ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε: «Πάνω από 1,5 χρόνο, οι δημοσκοπήσεις δίνουν μια εικόνα ενός καταρρέοντος κόμματος, ενός απομονωμένου πρωθυπουργού.
Αυτό φάνηκε πια από την ίδια τη ζωή ότι δεν ισχύει.
Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά, πέρα από την αξιολόγηση των μέτρων της κάθε κυβέρνησης, ήταν ότι αυτή η κυβέρνηση έδειξε ότι μπορεί να τιμά τις θυσίες του ελληνικού λαού.
Ότι μπορεί να καταλαβαίνει τις δυσκολίες του και ταυτόχρονα να διαχειρίζεται την κατάσταση με έναν τέτοιο τρόπο, παρά τις αντιφάσεις, τα προβλήματα, τις πιέσεις, τους συσχετισμούς, ώστε στην πράξη να ανοίγει μία διαφορετική προοπτική.
Πάνω σε αυτό θα κριθούμε και θεωρώ, σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσω την ανταπόκριση του κόσμου, ότι θα εκτιμηθεί αυτή προσπάθεια.
Ο κόσμος δεν θέλει να γυρίσει σε εκείνες τις καταστάσεις που οδήγησαν στην κοινωνική και οικονομική χρεοκοπία.
Την Κυριακή θα έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα ώστε να επιτρέπει στην παρούσα κυβέρνηση να βγάλει το συμπέρασμα ότι υπάρχει μια ανανέωση της εμπιστοσύνης σε όλα αυτά που έχει κάνει και για να συνεχίσει στην ίδια πορεία.
Στην πορεία της ελάφρυνσης συγκεκριμένων κοινωνικών κατηγοριών, στην πορεία της δίκαιης ανάπτυξης.
Μιας διαφορετικής προοπτικής για τη χώρα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης