Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Vichy υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της ομάδας 7SUMMITS

tags :
H Vichy υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της ομάδας 7SUMMITS
Η Χριστίνα Φλαμπούρη και η Βανέσσα Αρχοντίδου έγιναν οι πρώτες Ελληνίδες που ανέβηκαν στο Έβερεστ (8.848μ)!
Μια μεγάλη επιτυχία τόσο για την ελληνική ορειβασία όσο και για τις ίδιες, η ανάβαση στις 20 Μαΐου στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, στο Έβερεστ (8.848μ)!
Όπως διαβάζουμε στο thehimalayantimes.com η Χριστίνα Φλαμπούρη με την ομάδα που επιχειρούσε κορυφή τα κατάφερε στις 7:15 τη Δευτέρα το πρωί, ενώ λίγο αργότερα στις 8:00 πμ τα κατάφερε και η Βανέσσα Αρχοντίδου με τον Kili Pemba Sherpa. Έγιναν έτσι οι πρώτες ελληνίδες που καταφέρνουν να πατήσουν το πόδι τους στο υψηλότερο σημείο της γης.
Μετά από αυτή την αποστολή, φτάνουν μία ανάσα πριν την ολοκλήρωση του project τους "A Woman Can Be" το οποίο έχει σαν στόχο την ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή κάθε ηπείρου, στόχος ο οποίος είναι ευρέως γνωστός και ως "7 Summits". Η Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη, δύο "συνηθισμένες" γυναίκες με ένα  ασυνήθιστο όνειρο έχουν βάλει στόχο vα υψώσουν την ελληνική σημαία στις υψηλότερες κορυφές του κόσμου. Ήδη τα έχουν καταφέρει με τις έξι από αυτές!
«Είμαστε οι πρώτες Ελληνίδες στην κορυφή του Έβερεστ!! Για την ομάδα μας είναι σημαντική διάκριση αλλά κυρίως σπουδαία εμπειρία» δηλώνει η Βανέσα και η Χριστίνα Φλαμπούρη συμπληρώνει: «Κάθε φορά που φτάνουμε σε μια κορυφή όσο ψηλή ή χαμηλή και αν είναι μας βάζει σε μια διαδικασία σκέψης, στοχοθέτησης που όταν έχει θετική έκβαση όπως τώρα μας δίνει ένα απίστευτο αίσθημα πληρότητας ενώ όταν έχει αρνητική έκβαση -γιατί δεν είναι ποτέ δεδομένο ότι θα καταφέρεις να ανέβεις ένα βουνό- μας δίνει μαθήματα ζωής»
Υπερήφανος χορηγός στο όνειρό τους, η Vichy που εδώ και 86 χρόνια βρίσκεται στην υπηρεσία των γυναικών και στην κορυφή των προτιμήσεών τους προσφέροντας καινοτόμα δερμοκαλλυντικά προϊόντα. Με βασικό ενεργό συστατικό το Ιαματικό Μεταλλικό νερό που γεννιέται στα ηφαίστεια της Γαλλίας, τα προϊόντα Vichy είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι χάρη στις ιδιότητές και στις καινοτόμες συνθέσεις τους ενισχύουν, εξισορροπούν και αναπλάθουν την επιδερμίδα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Τα προϊόντα Vichy που υποστήριξαν την προσπάθεια των αθλητριών ακόμα και σε αυτές τις ακραίες συνθήκες :
Mineral 89: Μοναδικός συνδυασμός Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις αέρας, ψύχος, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη & τονωμένη.
Ideal Soleil Κατά των Ρυτίδων: Αντηλιακή και αντιοξειδωτική φροντίδα με SPF 50. Εμπλουτισμένο με μαύρο τσάι για να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης και να βελτιώσει την λάμψη της επιδερμίδας και Camu Camu, πλούσιο σε βιταμίνη C, με αντιοξειδωτική δράση και προστασία ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Η υφή του απορροφάται άμεσα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Υποαλλεργικό και κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

7SUMMITS: Οι 7 κορυφές είναι τα υψηλότερα βουνά κάθε μιας από τις 7 ηπείρους. Η ανάβαση στην κορυφή όλων αυτών των βουνών θεωρείται παγκόσμια ορειβατική πρόκληση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Απριλίου 1985 από τον Richard Bass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης