Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Λυών - Άγνωστος παραμένει ο δράστης

Γαλλία: Καμία οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Λυών - Άγνωστος παραμένει ο δράστης
Ο υπουργός Εσωτερικών Christophe Castaner μετέβη επί τόπου και ζήτησε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στους δημόσιους χώρους
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση που έγινε χθες (24/5) στην Λυών της Γαλλίας με 13 τραυματίες ανάμεσά τους κι ένα 8χρονο παιδί.
Σύμφωνα με τον Γάλλο εισαγγελέα κατά της τρομοκρατίας Remi Heitz η βόμβα, που περιείχε καρφιά και βίδες, τοποθετήθηκε από μυστηριώδη άνδρα ο οποίος αν και έχει εντοπιστεί σε κάμερες (CCTV) δεν έχει καταστεί δυνατό να αναγνωριστεί καθώς φορούσε γυαλιά ηλίου κι έναν σκούφο.
Ο Γάλλος πρόεδρος Macron έκανε λόγο για «επίθεση από την οποία δεν υπήρξαν νεκροί, αλλά υπήρξαν τραυματίες», παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρο του περιστατικού.
Ο υπουργός Εσωτερικών Christophe Castaner μετέβη επί τόπου και ζήτησε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στους δημόσιους χώρους όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος ενώ και ο πρωθυπουργός Edouard Philippe ακύρωσε τη συμμετοχή του στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης