Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Παππά - Κρέτσου στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο – Τι δήλωσαν

Επίσκεψη Παππά - Κρέτσου στο Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο – Τι δήλωσαν
 Όλα είναι έτοιμα στο Ζάππειο Μέγαρο για την υποδοχή των εκπροσώπων του Τύπου
«Για άλλη μία φορά, όπως πάντα, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους εκπροσώπους του Τύπου» , τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος επισκέφθηκε μαζί με τον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Λ. Κρέτσο, το Ζάππειο.
Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τα στελέχη, την ηγεσία, αλλά και τους λειτουργούς του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, «που είναι για άλλη μία φορά στην ώρα τους, άρτια οργανωμένοι, για να υποδεχθούν τους εκπροσώπους του Τύπου, του ελληνικού του ομογενειακού, του διεθνούς Τύπου», προσθέτοντας ότι «θα είμαστε σε θέση να τους εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειαστεί για να υπάρξει και η έγκαιρη ενημέρωση του κοινού και στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς».
Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, ανέφερε ότι «μέχρι στιγμής έχουμε περίπου στις 250 διαπιστεύσεις από όλα τα μεγάλα πρακτορεία, έχουμε ειδικούς απεσταλμένους από το εξωτερικό και από την Ευρώπη και εκτός Ευρώπης».
Υπογράμμισε ότι  η υπηρεσία έχει δείξει ετοιμότητα και έχει εμπειρία, αλλά και πως για πρώτη φορά «το Κέντρο Τύπου είναι υπό την ομπρέλα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής».
Συμπλήρωσε ότι «είναι ένας χώρος ανοικτός, φιλόξενος το Ζάππειο, για τις επόμενες δύο μέρες, για τον εγχώριο και τον διεθνή Τύπο», ενώ «υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως αρμόζει σε μία δημοκρατική διαδικασία, όπως είναι οι εκλογές».
Στο Ζάππειο ήταν επίσης σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΨΗΠΤΕ, Γ. Φλωρεντής, αλλά και ο γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Χρ. Σίμος.
Σημειώνεται ότι στο Ζάππειο Μέγαρο όλα είναι έτοιμα  για την υποδοχή των εκπροσώπων του Τύπου από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ώστε να μεταδώσουν τα αποτελέσματα των εκλογών αύριο, Κυριακή 26/5.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης