Τελευταία Νέα
Διεθνή

Karrenbauer (CDU): Απαιτείτια περισσότερη δουλειά από την κυβέρνηση - Δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα

Karrenbauer (CDU): Απαιτείτια περισσότερη δουλειά από την κυβέρνηση - Δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα
Η επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την πτώση που σημείωσε το κόμμα στις ευρωεκλογές
Την έντονη δυσαρέσκειά της για τα αποτελέσματα που δέιχνουν μέχρι στιγμής τα exit polls στη Γερμανία εξέφρασε πριν από λίγη ώρα η επικεφαλής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Annegret Kramp-Karrenbauer, καλώντας την κυβέρνηση να εργαστεί περισσότερο.
Ειδικότερα, μιλώντας ενώπιων δημοσιογράφων στο Βερολίνο, η κα Karrenbauer ζήτησε από την κυβέρνηση συνασπισμού να εργαστεί περισσότερο, καθώς και να υπάρξει καλύτερη συνεργασία μεταξύ των κομμάτων.
Μεταξύ των αιτιών που οφείλονται για την πτώση του CDU, η Annegret Kramp-Karrenbauer τόνισε ότι ο συνασπισμός «βρίσκεται μακριά από τις δυναμικές που αναπτύσσονται και είναι μακριά από τις πειστικές απαντήσεις που θα περίμεναν οι πολίτες».
Ωστόσο, η ίδια επεσήμανε ότι ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Manfred Weber πρέπει να γίνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εφόσον το ΕΛΚ αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές.
«Εάν, όπως αναμένουμε, οι εκλογές επιβεβαιώσουν ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι η ισχυρότερη οικογένεια στην Ευρώπη, είναι επίσης σαφές ότι ο Manfred Weber πρέπει να αναλάβει την ηγεσία της Κομισιόν», καταλήγει η κα Karrenbauer.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης