Χαρίτσης: Η χώρα διαθέτει κυβέρνηση – Θα πάμε συντεταγμένα σε εκλογές

Χαρίτσης: Η χώρα διαθέτει κυβέρνηση – Θα πάμε συντεταγμένα σε εκλογές
Η ήττα στις ευρωεκλογές ήταν απρόσμενο αποτέλεσμα υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών
Την θέση ότι η χώρα διαθέτει κυβέρνηση που με τη σειρά της διαθέτει τη δεδηλωμένη διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλ . Χαρίτσης, ο οποίος τόνισε ότι θα πάμε συντεταγμένα σε εκλογές.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 και αναφερόμενος στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιλέξει προεκλογικά και υπό το βάρος του αποτελέσματος των ευρωεκλογών τους Ανώτατους Λειτουργούς τις δικαιοσύνης η θητεία των οποίων ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου ο κ.Χαρίτσης σχολίασε πως «κάποιοι δεν κρατιούνται να έρθουν ξανά στην εξουσία».
«Βλέπουμε μια αντίληψη που αντιμετωπίζει την Δικαιοσύνη ως κομματικό λάφυρο.
Αυτό πρέπει να τελειώσει και να αναπτυχθεί κουλτούρα συνεννόησης» είπε ο κ.Χαρίτσης, ο οποίος υπενθύμισε τον διορισμό του Γιάννη Στουρνάρα στην θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με εξαετή θητεία τη στιγμή που όπως είπε «διαφαινόταν η πολιτική αλλαγή».
Κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα και την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Χαρίτσης υπογράμμισε πως το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενο όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά συνολικά για την κοινωνία λέγοντας πως τώρα το κυβερνών κόμμα οφείλει να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να μιλήσει με το λαό.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS