Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νεκρός βρέθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός

tags :
Νεκρός βρέθηκε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός
Δολοφονία Γραικού: Το χρονικό του θρίλερ μέχρι την ομολογία του δράστη
Νεκρός βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Θεσσαλονίκης ο  59χρονος επιχειρηματίας, Δημήτρης Γραικός, ο οποίος είχε εξαφανιστεί το 2016.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη.
H υπόθεση της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού είχε απασχολήσει έντονα, αφού πολλά σενάρια για το τι είχε συμβεί στον επιχειρηματία που ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη του το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου του 2016, είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Στο διάστημα της αναζήτησής του, είχαν υπάρξει μαρτυρίες που τον ήθελαν να εξαφανίζεται ηθελημένα και να φεύγει από την Ελλάδα.
Ωστόσο, τα στοιχεία έδειχναν ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Οι έρευνες συνεχίσθηκαν κυρίως χάρη στην οικογένεια του εξαφανισμένου κτηνοτρόφου - επιχειρηματία που επέμεναν και αρνούνταν να μείνει αναπάντητο το ερώτημα τι είχε απογίνει ο άνθρωπός τους.
Ο δικηγόρος των αδελφών του Δημήτρη Γραικού, Νίκος Διαλυνάς είπε στο protothema.gr  ότι η σορός βρέθηκε μετά από υπόδειξη του καθ' ομολογίαν δολοφόνου σε εγκατάσταση που ανήκει στον ίδιο.
Πρόκειται για τον έμπορο κρεάτων που ήταν ο τελευταίος που τον είχε δει και στον οποίο το θύμα είχε δώσει 17.000 ευρώ για εμπορική τους συναλλαγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης