Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

B&F Ενδυμάτων: Την εκλογή νέου μέλους στην Επιτροπή Αμοιβών ενέκρινε το Δ.Σ.

tags :
B&F Ενδυμάτων: Την εκλογή νέου μέλους στην Επιτροπή Αμοιβών ενέκρινε το Δ.Σ.
Την αναθεώρηση του υφιστάμενου οργανογράμματος και την εκλογή νέου μέλους στην Επιτροπή Αμοιβών, ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της B&F Ενδυμάτων
Την αναθεώρηση του υφιστάμενου οργανογράμματος και την εκλογή νέου μέλους στην Επιτροπή Αμοιβών, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο της B&F Ενδυμάτων που συνεκλήθη στις 29 Μαΐου 2019, όπως ανακοίνωσε σήμερα (31/5/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, η εταιρεία B&F A.B.E.E. Ενδυμάτων ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στην από 29/05/2019 σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, λήφθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί οι παρακάτω αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Εγκρίθηκε η αναθεώρηση του υφιστάμενου Οργανογράμματος της Εταιρείας, έτσι ώστε να απεικονίζονται ορθά οι υπάρχουσες δομές.
Θέμα 2ο: Εγκρίθηκε η τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας.
Θέμα 3ο: Εγκρίθηκε η αναθεώρηση του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου.
Θέμα 4ο: Εγκρίθηκε η αναθεώρηση του Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Αμοιβών.
Θέμα 5ο: Εγκρίθηκαν η εκλογή νέου μέλους, ανεξάρτητου μη εκτελεστικού, για την Επιτροπή Αμοιβών έτσι ώστε να απαρτίζεται από 3 μέλη, σύμφωνα με τις συστάσεις του Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης.
Το νέο μέλος της Επιτροπής, το οποίο ορίστηκε και ως Πρόεδρος αυτής είναι ο κ. Σταύρος Λεκκάκος και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του άμεσα.
Θέμα 6ο: Εγκρίθηκε η κατάρτιση του Κανονισμού Λειτουργίας Εσωτερικού Ελέγχου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης