Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάλεσμα Erdogan για αθρόα προσέλευση στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της Κωνσταντινούπολης

Κάλεσμα Erdogan για αθρόα προσέλευση στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της Κωνσταντινούπολης
Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας, R.T. Erdogan, για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη
Να προσέλθουν αθρόα στις κάλπες για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στις 23 Ιουνίου κάλεσε τους πολίτες της Κωνσταντινούπολης ο πρόεδρος της Τουρκίας, R.T. Erdogan.
Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας στη διάρκεια δείπνου για το τέλος του Ραμαζανιού στο προάστιο Ουσκουντάρ της πόλης την Παρασκευή 31/5, τόνισε τη σημασία της εκλογικής αναμέτρησης, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν είδατε πόσο χάρηκε η Δύση και πολλές ευρωπαϊκές πόλεις για τον άνθρωπο, που πίστευψαν ότι κέρδισε στις εκλογές της 31ης Μαρτίου;», «εάν κάποιος εκτός Τουρκίας παρακολουθεί το αποτέλεσμα των εκλογών στενότερα ακόμη και από τον λαό της Κωνσταντινούπολης, παίρνει το μέρος κάποιου, χαίρεται, ή εκφράζει τη θλίψη του, τότε αυτό σημαίνει πως κάποιο άλλο παιχνίδι παίζεται».
Ακόμη, ο Erdogan αποκρούοντας τις επικρίσεις για την απόφασή του να επαναληφθούν οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε πως «ο μόνος σκοπός μας στην διαδικασία αυτή ήταν να εξασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα της βούλησης του έθνους θα αποτυπωθεί με τον πιο ακριβή και υγιή τρόπο», συμπληρώνοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επικρίνει την Τουρκία επειδή εργάζεται για να προστατεύσει τη βούληση του λαού.
Τέλος, κάνοντας αναφορά στις αναταράξεις που βιώνει η τουρκική οικονομία, ο τούρκος πρόεδρος επεσήμανε ότι εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι ενδημικά τα οικονομικά προβλήματα της χώρας δεν γνωρίζουν τις εκτεταμένες μηχανορραφίες κατά της χώρας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης