Τελευταία Νέα
Πολιτική

ABC: Παραιτήθηκε από το κόμμα του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος

ABC: Παραιτήθηκε από το κόμμα του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αρχηγός του Ελληνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΠΑΣΟΚ) παραιτήθηκε από το ΚΙΝΑΛ, σημειώνει το ABC
Στην αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κίνημα Αλλαγής, αναφέρεται μερίδα του ξένου Τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αρχηγός του Ελληνικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΠΑΣΟΚ) και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραιτήθηκε από το κόμμα του, κατηγορώντας την ηγέτιδα του ΚΙΝΑΛ ότι σκοπεύει να το  μετατρέψει σε «ουρά» του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο ABC News.
Ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι είναι «αποδεσμευμένος κομματικά» μετά τη συνάντηση που είχε με την  αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία αποφάσισε να ορίσει τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και όχι αυτόν, στην κορυφή του ψηφοδελτίου Επικρατείας για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Το ABC, επισημαίνει πως η κ. Γεννηματά ήθελε να τοποθετήσει τον κ. Βενιζέλο στην 12η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Ο κ. Βενιζέλος, 62 ετών, υπηρέτησε ως υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, από το 2011-12, και υπουργός Εξωτερικών τη διετία, 2013-15, καθώς και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Ήταν αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος από το 2012 έως το 2015, υπενθυμίζει το αμερικανικό δίκτυο.
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης