Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στο Πεδίο Βολής Πετροχωρίου Ξάνθης ο αρχηγός ΓΕΣ - Αξιολόγηση μονάδων Τεθωρακισμένων

Στο Πεδίο Βολής Πετροχωρίου Ξάνθης ο αρχηγός ΓΕΣ  - Αξιολόγηση μονάδων Τεθωρακισμένων
Στο Πεδίο Βολής ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς
Τις επιδόσεις του προσωπικού μονάδων Τεθωρακισμένων παρακολούθησε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, κατά την επίσκεψη του στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων Πετροχωρίου στην Ξάνθη, με την ευκαιρία του διαγωνισμού που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά μεταξύ πληρωμάτων αρμάτων τύπου Leopard 1A5.
Ο διαγωνισμός αποτελεί αξιολόγηση των πληρωμάτων σε επιχειρησιακές διαδικασίες με μετρήσιμες δοκιμασίες, εστιασμένες σε θέματα τακτικής μικρών κλιμακίων, τεχνικής της βολής και τεχνικών θεμάτων των αρμάτων μάχης.
Το 2019 είναι το δεύτερο κατά σειρά έτος που διεξάγεται ο διαγωνισμός, καθώς το Γενικό Επιτελείο Στρατού επιδιώκει να τον καθιερώσει ως θεσμό επιβράβευσης, ανάμεσα στο προσωπικό που στελεχώνει το Όπλο των Τεθωρακισμένων.
Ο Αρχηγός απένειμε τα αναμνηστικά στους συμμετέχοντες και συνεχάρη το πλήρωμα της 7ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων, που "με τη δεξιότητα και την εξαιρετική επίδοση του", κατέλαβε την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού.
Περαιτέρω ο Αρχηγός ΓΕΣ μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου μίλησε για τις «Προκλήσεις - Επιλογές - Προοπτικές ΓΕΣ» στους σπουδαστές της 16ης εκπαιδευτικής σειράς της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης