Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσιφάρας: Δώσαμε τη μάχη έντιμα και καθαρά όπως διοικήσαμε την Περιφέρεια από το 2011

Κατσιφάρας: Δώσαμε τη μάχη έντιμα και καθαρά όπως διοικήσαμε την Περιφέρεια από το 2011
Θα είμαστε εκεί να παρακολουθούμε βήμα -βήμα την υλοποίηση ενός δρομολογημένου σχεδιασμού που με κόπο κατακτήσαμε για τη Δυτική Ελλάδα
«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έδωσαν σήμερα εντολή για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην περιφέρεια», υπογράμμισε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, παραδεχόμενος την ήττα του από τον Νεκτάριο Φαρμάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών.
«Εμείς δώσαμε μια ωραία μάχη, έντιμα και καθαρά, με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια, έτσι όπως διοικήσαμε και την περιφέρεια από το 2011 και μετά» τόνισε.
Όσον αφορά στο τι θα πράξει στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, είπε ότι «οι πολίτες μάς κατέταξαν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης και θα είμαστε εκεί για να ελέγχουμε, αλλά και να στηρίζουμε τη νέα περιφερειακή αρχή, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας».
«Θα είμαστε εκεί, ώστε να παρακολουθούμε βήμα -βήμα την υλοποίηση ενός δρομολογημένου σχεδιασμού, που με κόπο κατακτήσαμε για το αύριο της Δυτικής Ελλάδας» τόνισε ο κ Κατσιφάρας και ευχαρίστησε όλες και όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης