Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απόδραση 4 κρατουμένων από τη Διεύθυνση Μεταγωγών – Συνελήφθη ο ένας

tags :
Απόδραση 4 κρατουμένων από τη Διεύθυνση Μεταγωγών – Συνελήφθη ο ένας
Οι κρατούμενοι αφόπλισαν αστυνομικό στο κελί όπου κρατούνταν και δραπέτευσαν
Τέσσερις αλλοδαποί κρατούμενοι απέδρασαν στις 4.00 σήμερα Δευτέρα 3/6 τα ξημερώματα, από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη ο ένας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τέσσερις κρατούμενοι – δύο Αλβανοί και δύο Γεωργιανοί –, οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού, φώναξαν τον φρουρό στο κελί τους και εκεί - άγνωστο πώς - κατάφεραν να του βάλουν ένα αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και έτσι τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα.
Οι κρατούμενοι του πήραν το όπλο, με αυτό ακινητοποίησαν και τους υπόλοιπους αστυνομικούς και στη συνέχεια απείλησαν και τον εξωτερικό φρουρό από τον οποίο πήραν, επίσης, το όπλο του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός με τους τέσσερις, πλέον, δραπέτες να διαφεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και λίγο πριν τις 7:30 το πρωί, συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες στην περιοχή του Ρέντη.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπολοίπων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης