Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόρεια Κορέα: Ανώτερος αξιωματούχος πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση παρά τις πληροφορίες ότι είχε σταλεί σε στρατόπεδο εργασίας

tags :
Βόρεια Κορέα: Ανώτερος αξιωματούχος πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση παρά τις πληροφορίες ότι είχε σταλεί σε στρατόπεδο εργασίας
Βόρεια Κορέα: Το «δεξί χέρι» του Kim Jong Un  που ήταν δήθεν σε «γκούλαγκ», εμφανίστηκε δημόσια
Ο ανώτερος Βορειοκορεάτης αξιωματούχος Kim Jong Chol εμφανίστηκε δημοσίως στο πλευρό του ηγέτη της χώρας Kim Jong Un παρά τη φημολογία ότι είχε σταλεί σε στρατόπεδο εργασίας μετά την αποτυχημένη συνάντηση του Φεβρουαρίου με τον Αμερικανό πρόεδρο Trump.
Η νοτιοκορεατική εφημερίδα Chosun Ilbo ανέφερε σε άρθρο της ότι Kim Jong Chol, δεξί χέρι του Kim Jong Un και ομόλογος του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών M. Pompeo στις συζητήσεις για το βορειοκορεατικό πυρηνικό πρόγραμμα, είχε σταλεί σε στρατόπεδο εργασίας και επανεκπαίδευσης στην επαρχία Τζαγκάνγκ κοντά στα σύνορα με την Κίνα, μετά την αποτυχία της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στο Ανόι του Βιετνάμ.
Η εφημερίδα ανέφερε επίσης στο άρθρο αυτό ότι ένας άλλος ανώτερος αξιωματούχος, ο ειδικός απεσταλμένος της Βόρειας Κορέας στις ΗΠΑ Kim Jong Chol, είχε εκτελεστεί για τον ίδιο λόγο.
Ωστόσο ο Kim Jong Chol ήταν μεταξύ των προσώπων που παρακολούθησαν αργά χθες το βράδυ την παράσταση των συζύγων αξιωματικών του βορειοκορεατικού στρατού μαζί με τον Kim Jong Un και τη σύζυγο του Ri Chol Ju.
Φωτογραφία που μεταδόθηκε από το πρακτορείο KCNA της Βόρειας Κορέας δείχνει τον Kim Jong Chol να παρακολουθεί την παράσταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης