Τελευταία Νέα
Πολιτική

Salvini: Να συνεχίσει η κυβέρνηση – Ναι σε συνάντηση με Conte, Di Maio

tags :
Salvini: Να συνεχίσει η κυβέρνηση – Ναι σε συνάντηση με Conte, Di Maio
Χρειάζονται νέες μεταρρυθμίσεις υποστήριξε ο Matteo Salvini
Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Conte μετά και το χθεσινό τελεσίγραφο του δίνει ο επικεφαλής της Lega και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Matteo Salvini, ο οποίος τάσσεται υπέρ μιας άμεσης συνάντησης κορυφής με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Conte και του επικεφαλής του Κινήματος των 5 Αστέρων, Luigi Di Maio.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του RTL ο Salvini υποστήριξε πως επιθυμεί η κυβέρνηση Conte να συνεχίσει το έργο της επισημαίνοντας ωστόσο ότι πρέπει να δρομολογηθούν νέες μεταρρυθμίσεις.
"Δεν έχω καμία πρόθεση να ρίξω την κυβέρνηση.
Υπάρχει η πίστη μου στην κυβέρνηση.
Αλλά εάν σε 15 ημέρες είμαστε ξανά στο ίδιο σημείο, να λέμε τα ίδια πράγματα, με τις ίδιες καθυστερήσεις, τότε θα έχουμε πρόβλημα" είπε ο Salvini, tονίζοντας ότι θα ήθελε να δει το κυβερνητικό σχήμα να δρα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.
Ο επικεφαλής της Lega υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τους κυβερνητικούς του εταίρους, αναφέροντας πως ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν πρέπει να καθυστερήσει την έγκριση μέτρων, όπως το νέο κατασκευαστικό κώδικα και την παραχώρηση περισσότερων αυτονομιών στις περιφέρειες.
"Πιστεύω στη δυνατότητα αλλαγής αυτής της κυβέρνησης" υποστήριξε o Salvini, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να δώσει το παρών στο υπουργικό συμβούλιο, όποτε και αν αυτό προγραμματιστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης