Πολιτική

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε τα ψέματα και την αλαζονεία – Περίμενα νίκη με μικρότερη διαφορά

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε τα ψέματα και την αλαζονεία – Περίμενα νίκη με μικρότερη διαφορά
Δεν έχουμε κανένα λόγο να πλακωνόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την εκτίμηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε τα ψέματα που είπε, την οπισθοδρόμηση της οικονομίας αλλά και την έπαρση και την αλαζονεία, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κ. Χατζηδάκης, υποστηρίζοντας πως περίμενε νίκη με μικρότερη διαφορά στις ευρωεκλογές.
«Περίμενα η διαφορά να είναι λίγο μικρότερη, με την έννοια ότι φανταζόμουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατούσε λίγο περισσότερες δυνάμεις.
Ιδιαίτερα μετά την προσπάθεια που έκανε την τελευταία περίοδο των παροχών και της πόλωσης.
Νομίζω ότι πλήρωσε και τα ψέματα και την οπισθοδρόμηση της οικονομίας αλλά προφανώς πλήρωσε και την έπαρση και την αλαζονεία ιδιαίτερα του τελευταίου διαστήματος» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος έθεσε και το διακύβευμα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
«Υπάρχουν πολλά επιμέρους διλήμματα δηλαδή εάν θέλουμε να συνεχίσουμε μπροστά με αλήθεια και καθαρούς λογαριασμούς ή με ψέματα.
Αν θέλουμε μία κυβέρνηση η οποία να θυμίζει κανονικές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ή αυτό το ιδιότυπο σχήμα που είχαμε τελευταία.
Για εμένα το πιο βασικό είναι εάν θέλουμε μία Ελλάδα ευκαιριών, μία Ελλάδα που δημιουργεί προοπτική ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά που έχουν φύγει κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο εξωτερικό και κινδυνεύουν και αυτοί που έμειναν να φύγουν ή θέλουμε μία Ελλάδα που θα μιλά συνέχεια για τη διανομή τελικά της φτώχειας και του αέρα του κοπανιστού» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως «δεν έχουμε κανένα λόγο να πλακωνόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ», αν και η ΝΔ δεν θα αφήνει τίποτα αναπάντητο.
«Το πρόβλημα της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρόβλημα της ΝΔ είναι να δει πώς μπορεί να αυξήσει την επιρροή της» υπογράμμισε ο κ.Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης