Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επεισόδιο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα - «Πάρε τα 30 αργύρια για τα οποία πούλησες τη Μακεδονία»

Επεισόδιο με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα - «Πάρε τα 30 αργύρια για τα οποία πούλησες τη Μακεδονία»
Η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με ιερέα στη Χίο
Με επιστολές του στο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο αλλά και στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας και στον Πρόεδρο της Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο προσέφυγε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Σχετικά με το σε βάρος του περιστατικό την περασμένη Κυριακή, όταν ιερέας φορώντας τα άμφια, του επιτέθηκε μέσα στην εκκλησία στο χωριό Φλατσιά πετώντας του στο πρόσωπο μια χούφτα νομίσματα, αλλά και υβρίζοντας και συκοφαντώντας τον λέγοντας «πάρ’ τα τα 30 αργύρια για τα οποία πούλησες την Μακεδονία.
Προδότη να φύγεις από εδώ.
Έξω από την εκκλησία».
Στην επιστολή του στο Μητροπολίτη Χίου αναφέρεται στο γεγονός της Κυριακής και ζητά να πάρει δημόσια καθαρή θέση.
Στην επιστολή του προς την Ιερά Σύνοδο και στον πρόεδρο της Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρεται «στην αήθη πράξη του ιερέα με την οποία προσέβαλλε το σχήμα του, τους πιστούς και τέλος και τον ίδιο», ενώ ιδιαίτερα σημειώνει το αξιόποινο της πράξης του ιερέα.
Τέλος, στην επιστολή του ο κ. Μιχαηλίδης δείχνει ως ηθικό υπέυθυνο της πράξης του ιερέα, το Μητροπολίτη Χίου ο οποίος όπως τονίζεται με τη συνεχή από άμβωνος πολιτικολογία του ακόμα και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής οδήγησε στην πράξη του ιερέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης