Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βαρδινογιάννης: Να φτιάξουμε τη χώρα όπως πρέπει - Motor Oil: Επιπλέον μέρισμα 0,95 ευρώ ανά μετοχή

Βαρδινογιάννης: Να φτιάξουμε τη χώρα όπως πρέπει - Motor Oil: Επιπλέον μέρισμα 0,95 ευρώ ανά μετοχή
Η διοίκηση της Motor Oil ανακοίνωσε μπόνους 10,6 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους στη μητρική εταιρεία
Με την ευχή «να φτιαχτεί η χώρα όπως πρέπει» παρενέβη στη σημερινή (5/6/2019) Γενική Συνέλευση της Motor Oil ο πρόεδρος του ομίλου, Βαρδής Βαρδινογιάννης, μιλώντας ενώπιον των μετόχων. 
Ο κ. Βαρδινογιάννης άκουσε με πολλή προσοχή τα θετικά σχόλια των μετόχων για την εταιρεία.
Μάλιστα, οι μέτοχοι ευχαρίστησαν τη διοίκηση της εταιρείας για την πολιτική των μερισμάτων αλλά και για την ανοδική πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.
Κλείνοντας, ο κ. Βαρδινογιάννης είπε απευθυνόμενος στους μετόχους «να καταφέρουν να φτιάξουν τη χώρα όπως πρέπει» και με αρκετή δόση χιούμορ συμπλήρωσε «όχι όπως εμείς στην Κρήτη που πάμε... αλλιώς».
Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Motor Oil, που συνεδρίασε σήμερα παρουσία του κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, του αντιπροέδρου Γιάννη Βαρδινογιάννη και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου Πέτρου Τζαννετάκη, ενέκρινε σήμερα τη διανομή μερίσματος 0,95 ευρώ ανά μετοχή για την οικονομική χρήση του 2018, που θα καταβληθεί στις 3 Ιουλίου του 2019.
Δεδομένου ότι η διοίκηση της εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2018 έδωσε προμέρισμα 0,35 ευρώ, το συνολικό μέρισμα διαμορφώνεται στο 1,30 ευρώ ανά μετοχή.
Παράλληλα, η διοίκηση της Motor Oil ανακοίνωσε την καταβολή μπόνους 10,6 εκατ. ευρώ για τους εργαζόμενους στη μητρική εταιρεία.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης, στο διοικητικό συμβούλιο θα συμμετέχει και ο Δημοσθένης Βαρδινογιάννης του Νίκου, με αποτέλεσμα ο αριθμός των μελών να αυξάνεται σε 12 από 11.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης