Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Κρίσιμη η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου – Χρειάζεται σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση

Θεοδωρικάκος: Κρίσιμη η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου – Χρειάζεται σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση
Ο Τσίπρας κράτησε ανοιχτή τη Βουλή άλλη μια εβδομάδα για να κάνει τα ρουσφέτια που θέλει είπε ο κ.Θεοδωρικάκος
Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ο Τ. Θεοδωρικάκος, σύμβουλος επικοινωνίας και σχεδιασμού της ΝΔ, επισημαίνοντας πως ο λαός θα αποφασίσει με ποια κυβέρνηση θα πορευτεί τα επόμενα χρόνια.
«Η χώρα χρειάζεται μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση η οποία να διασφαλίζει μια καλή πορεία προς το αύριο» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστος, καθώς μετά τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου είπε ότι θα πάει στον ΠτΔ την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου και μετά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πάει στον ΠτΔ στις 10 Ιουνίου, γιατί έπρεπε να κρατήσει ανοιχτή τη Βουλή άλλη μια εβδομάδα, προκειμένου να κάνει τα ρουσφέτια που θέλει σε συμφέροντα και διευθετήσεις μικροκομματικού χαρακτήρα» τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος.
Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις της ΝΔ για το αφορολόγητο ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι το αφορολόγητο δεν πρόκειται να μειωθεί.
«Εμείς αυτή την εβδομάδα σε μια απονομιμοποιημένη Βουλή δεν πρόκειται να συμμετέχουμε, για εμάς η Βουλή έχει κλείσει, δεν πρόκειται να είμαστε τμήμα του θεάτρου που θέλει να παίξει ο κ. Τσίπρας τώρα στο τέλος» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος.
«Πραγματική κοινωνική πολιτική είναι το να δημιουργηθούν εκατοντάδες χιλιάδες ποιοτικές θέσεις εργασίας, άρα να έρθουν δουλειές στη χώρα, να αναπτυχθεί η οικονομία» ανέφερε ο σύμβουλος του κ.Μητσοτάκη, επισημαίνοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων.
«Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι για την επόμενη τετραετία θέλουμε μια αυτοδύναμη Ελλάδα, κάτι που έχει ως προϋπόθεση μια ισχυρή κυβέρνηση, με νωπή την εμπιστοσύνη του λαού και θα κυβερνήσει ο πρόεδρος της ΝΔ ενώνοντας όλους τους Έλληνες, χωρίς εξαιρέσεις, σχηματίζοντας μια κυβέρνηση με τους πιο άξιους των Ελλήνων για όλους τους Έλληνες» τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος σχετικά με το debate που ζητά ο Αλέξης Τσίπρας, διερωτήθηκε «γιατί θα πρέπει να γίνει debate μεταξύ των δυο»;
«Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε να γίνει το θεσμικό debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης