Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ISOMAN presented by G: Με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο διεθνής αγώνας τριάθλου στην Καστοριά

ISOMAN presented by G: Με την υποστήριξη της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο διεθνής αγώνας τριάθλου στην Καστοριά
Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ 21-23 Ιουνίου, για πρώτη φορά στην Καστοριά - Βιωματικές δράσεις, όπως yoga, pilates, yogilates & σεμινάρια διατροφής, tech & fitness, life coaching στα περίπτερα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ
Ένα νέο τρίαθλο, το ISOMAN presented by G, έρχεται στην Καστοριά μεταξύ 21-23 Ιουνίου, με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.
Στον διεθνή αγώνα τριάθλου, θα συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο, που θα αγωνιστούν ισομερώς στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης παρουσιάστηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο «diaplous Training experience Concept», με τη συμμετοχή κορυφαίων πρωταθλητών του τριάθλου στην Ελλάδα.
Στο ISOMAN presented by G , που θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εξισορροπούνται (σε σχέση με τον χρόνο διάρκειας κάθε σπορ) τα τρία αγωνιστικά σκέλη, κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο.
Έτσι, με βάση την μεγάλη απόσταση (Full Distance) ορίστηκαν οι μικρότερες, στις οποίες ο αθλητής θα πρέπει να αγωνιστεί ισομερώς σε κάθε σπορ.
Το τριήμερο event περιλαμβάνει συναρπαστικές τριαθλητικές, ποδηλατικές και δρομικές αναμετρήσεις ενηλίκων και παιδιών, διαφόρων αποστάσεων, αλλά και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που στηρίζει δυναμικά την προσπάθεια αθλητών και μη, να υιοθετήσουν έναν πιο υγιή και αθλητικό τρόπο ζωής με τη βοήθεια προηγμένων προϊόντων τεχνολογίας, θα έχει παρουσία στο event με βιωματικές δράσεις όπου το κοινό θα μπορεί να συνδυάσει τα τεχνολογικά προϊόντα με το fitness και το wellbeing.
Έμπειροι εκπαιδευτές θα μυήσουν τους επισκέπτες σε ασκήσεις yoga, pilates, yogilates και θα παρουσιάσουν σεμινάρια διατροφής, tech & fitness, αλλά και life coaching.
Παράλληλα, στο G TECH SHOWROOM, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartwatches, smartbands, action cameras, scooters & sports accessories, με την υποστήριξη των Tech Experts, των εξειδικευμένων συμβούλων του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.
Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν -σε ανταγωνιστικές τιμές- μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, που καταγράφουν τις αθλητικές επιδόσεις, μετρούν τους καρδιακούς παλμούς και τη φυσική κατάσταση και βοηθούν στις προπονήσεις.

ISOMAN presented by G
Στην Ελλάδα, το ISOMAN εκπροσωπείται από την TRIMORE Multisports TOUR και παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον ΓΕΡΜΑΝΟ.
Η πρώτη εφαρμογή του ISOMAN presented by G, είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Καστοριά, σε Sprint Distance (1400μ. κολύμβησης, 12.3 χλμ. ποδηλασίας & 5.3 χλμ. τρέξιμο).
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019, μεταξύ 21-23 Ιουνίου. Περισσότερα στο www.trimore.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης