Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H Groupama Ασφαλιστική βραβεύεται στα Corporate Superbrands Greece 2018-19

tags :
H Groupama Ασφαλιστική βραβεύεται στα Corporate Superbrands Greece 2018-19
Η επιλογή της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε από Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων καθώς και από ψηφοφορία στην οποία μετείχε το καταναλωτικό κοινό μέσω έρευνας της κοινής γνώμης που διεξήγαγε η εταιρεία Marc
Η Groupama Ασφαλιστική αναγνωρίστηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα για το έτος 2018 - 2019, στο πλαίσιο του θεσμού των «Corporate Superbrands».
Η επιλογή της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε από Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων καθώς και από ψηφοφορία στην οποία μετείχε το καταναλωτικό κοινό μέσω έρευνας της κοινής γνώμης που διεξήγαγε η εταιρεία Marc.
Συγκεκριμένα, περίπου 1.500 εταιρικές επωνυμίες συμπεριλήφθηκαν στον αρχικό κατάλογο των υποψηφιοτήτων.
Μετά τη σχετική επεξεργασία των αποτελεσμάτων τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και της ψηφοφορίας, αναδείχθηκαν ως νικητές 260 επιχειρήσεις από 37 κλάδους της ελληνικής οικονομίας, στις οποίες απονεμήθηκε η διάκριση σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 3 Ιουνίου.
Τα κριτήρια βάσει των οποίων οι εταιρικές επωνυμίες επιλέχθηκαν ως «Corporate Superbrands» αποτελούν: η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η επίδοση εταιρικής υπευθυνότητας στους τομείς της αγοράς, των εργασιακών σχέσεων και της απόδοσης προς την κοινωνία και το περιβάλλον.
Με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε:
«Η διάκριση στα Corporate Superbrands Greece 2018-19 αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στην Groupama Ασφαλιστική και δείχνει πως, τόσο οι ειδικοί όσο και το ευρύ καταναλωτικό κοινό, αναγνωρίζουν ότι η εταιρεία μας ακολουθεί με συνέπεια μια σειρά διακρίσεων, λαμβάνοντας τη σφραγίδα διαρκούς αριστείας με ένα παγκοσμίου κύρους βραβείο φήμης. Εκ μέρους όλων μας στην Groupama Ασφαλιστική, ευχαριστώ θερμά για αυτή την τόσο σημαντική διάκριση και, με την ευκαιρία, διαβεβαιώνουμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας πως θα συνεχίσουμε σταθερά την πορεία μας, η οποία αποτελεί εχέγγυο μελλοντικών επιτυχιών».
Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά.
Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €139,4εκ. το 2018, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες.
Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης