Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρόκληση για την Ελλάδα τα εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό, λίγο πριν τις εκλογές - Αναζητά ψήφους στους... μουσουλμάνους

tags :
Πρόκληση για την Ελλάδα τα εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό, λίγο πριν τις εκλογές - Αναζητά ψήφους στους... μουσουλμάνους
Ο Υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τέμενος στο Βοτανικό, θέλοντας να απλώσει χείρα στον κόσμο του Ισλάμ
Στον μουσουλμανικό κόσμο της Ελλάδας αναζητά πλέον ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαινιάζοντας τρεις μήνες πριν τη λειτουργία του το ισλαμικό Τέμενος στον Βοτανικό.
Ο Υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Τέμενος σήμερα, 7 Ιουνίου 2019, στο Βοτανικό, θέλοντας να απλώσει χείρα στον κόσμο του Ισλάμ.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, δίνοντας προεκλογικό χαρακτήρα στο γεγονός, καθώς και πλήθος των εκπροσώπων των μουσουλμάνων της Αθήνας.

Η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία, μετά και τις αρνητικές εξελίξεις που έχουν προκύψει από το μπαράζ προσλήψεων και των προεκλογικών ρουσφετιών, στράφηκε στην ψήφο των μειονοτήτων και εγκαινιάζει το Ισλαμικό Τέμενος μια ώρα νωρίτερα για να κερδίσει την εύνοια των μουσουλμάνων.
«Για την κυβέρνηση μας η συνύπαρξη διαφορετικών ανθρώπων αποτελεί τεράστιο πλούτο.
Από τη στιγμή που είναι ένα δημόσιο τζαμί, θα λειτουργήσει σαν Δημόσιο.
Εξασφαλίζει η διαφάνεια και τη βιωσιμότητα του.
Ελπίζουμε ότι η πρώτη προσευχή από τον ιμάμη θα γίνει τον Σεπτέμβριο», δήλωσε ο κ. Γαβρόγλου.
Το Ισλαμικό Τέμενος, ωστόσο, δεν θα ανοίξει ακόμα τις πόρτες του καθώς είναι πολύ πρόσφατη η δημοσίευση του Οργανισμού Λειτουργίας, ο οποίος ακόμα δεν έχει στελεχωθεί.


temenos03 temenos04 temenos06 temenos05
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης