Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζέρβας (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης): Δεν ήρθα για να απαξιώσω ούτε για να αμφισβητήσω το έργο κανενός

Ζέρβας (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης): Δεν ήρθα για να απαξιώσω ούτε για να αμφισβητήσω το έργο κανενός
Δεν θα θέσει εμπόδια σε ώριμα έργα που ευνοούν και αλλάζουν την πόλη και τα οποία οραματίστηκε η διοίκηση Μπουτάρη
«Δεν ήρθα ούτε για να απαξιώσω, ούτε για να αμφισβητήσω το έργο κανενός. Ήρθα για να χτίσω, να βελτιώσω, να θεραπεύσω», δηλώνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, μία εβδομάδα μετά το αποτέλεσμα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανάδειξη του στον εξηκοστό πρώτο δήμαρχο στην ιστορία της πόλης.
Υπόσχεται πως μέχρι τα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους οι πολίτες θα αντιληφθούν μια αισθητή βελτίωση στο ζήτημα της καθαριότητας.
Από εκεί και πέρα, προσθέτει πως τα αποτελέσματα των πολιτικών του θα αρχίσουν να φαίνονται εντός του πρώτου χρόνου.
Δεν αρνείται πως το πρόγραμμα που παρουσίασε προεκλογικά αναφορικά με τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 50%, την ασφάλεια και το κυκλοφοριακό είναι φιλόδοξο, διευκρινίζοντας όμως πως η Θεσσαλονίκη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μετατραπεί σε κοινωνία χαμηλών προσδοκιών.
Παράλληλα, αναφέρει πως δεν θα θέσει εμπόδια σε ώριμα έργα που ευνοούν και αλλάζουν την πόλη και τα οποία οραματίστηκε η διοίκηση Μπουτάρη.
Σχετικά με τις συνεργασίες που απαιτούνται για τη διοίκηση της πόλης από την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του δημάρχου, υποστηρίζει πως ικανοί και άξιοι δημοτικοί σύμβουλοι υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις και πως στόχος είναι να μη χαθεί ούτε μέρα για τη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, ο κ.Ζέρβας τονίζει πως δεν έκρυψε ποτέ την προτίμηση προς τον ΠΑΟΚ θεωρώντας πως ήταν τίμιο να μην κρυφτεί από τους ψηφοφόρους και συμπληρώνει πως "θα ήταν αφελές να πιστέψει κανείς ότι θα ευνοήσω μία ομάδα έναντι άλλης".

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης