Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Ψηλά τα Λάβαρα τα Τιμημένα!

Μιχαλολιάκος: Ψηλά τα Λάβαρα τα Τιμημένα!
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
“Και μόνο ένας Χρυσαυγίτης να μείνει πάντα θα πολεμούμε”

“ … Μη φοβηθείς το χαλασμό!.. Φωτιά! Τσεκούρι!Τράβα!,
ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π’ όλο την περιμένουμε, κι όλο κινάει για νάρθη,
κι όλο συντρίμμι χάνεται στο πέρασμα των κύκλων!..” ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Μία καινούργια γέννα περίμενε ο εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς, μια γέννα που θα κτίσει κάστρο άπαρτο για το μεγάλο πόλεμο των εθνικών πεπρωμένων.
Και η γέννα αυτή ήλθε και πορεύθηκε σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο και στην Μικρά Ασία και μέχρι την Αλμυρά Έρημο και ύστερα εκείνον τον καταραμένο Αύγουστο χάθηκε στο πέρασμα των κύκλων στην προκυμαία της Σμύρνης.
Όμως, η καινούργια γέννα κάποτε θα έλθει για να κάνει πραγματικότητα την Ελλάδα των ονείρων μας και σε αυτό τον σκοπό είναι ταγμένη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 H Χρυσή Αυγή δεν είναι παρένθεση

 Οι εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 τελείωσαν και οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 είναι μπροστά μας και κάποιοι πιστεύουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τελειώσει…
Κάνουν λάθος, δεν μας έχουν μετρήσει σωστά και θα το διαπιστώσουν σύντομα.
Απλά τους θυμίζω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εξέλεξε βουλευτές και ευρωβουλευτές σε έξι συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις: Μάιος 2012, Ιούνιος 2012, Μάιος 2014, Ιανουάριος 2015, Σεπτέμβριος 2015, Μάιος 2019!
Από την πολιτική ζωή της χώρας από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν περάσει αρκετά κόμματα, τα οποία έσβησαν μετά από μία ή δύο εκλογικές αναμετρήσεις και είναι τα εξής: “Κόμμα Προοδευτικών”, το οποίο εξέλεξε μία φορά ευρωβουλευτή.
“Εθνική Παράταξη”, εξέλεξε μία φορά βουλευτές. “ΕΠΕΝ”, εξέλεξε μία φορά ευρωβουλευτή!
Το κόμμα του Γεράσιμου Αρσένη, κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ, δεν εξέλεξε ποτέ τίποτε.
Το κόμμα του επίσης κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ του Τσόβολα, το “ΔΗΚΚΙ”, εξέλεξε μόνο μια φορά βουλευτές και εξαφανίστηκε!
Όπως εξαφανίστηκε και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, η “Πολιτική Άνοιξη”, το οποίο κατόρθωσε μία φορά να εκλέξει βουλευτές και μία φορά ευρωβουλευτές και στην συνέχεια απέτυχε και στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.
Ας το ξεχάσουν λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι παρένθεση!
Το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019, είπα τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που γύρισαν την πλάτη σε ένα ολόκληρο καθεστώς και υπεστήριξαν με υπερηφάνεια την Χρυσή Αυγή.
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς για τον πόλεμο που έκαναν, όπως και στα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου», αλλά να ξέρουν πως ό,τι δεν μας καταστρέφει μας κάνει περισσότερο δυνατούς! Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο, θα ξαναγυρίσουμε περισσότερο δυνατοί!».
Την προσυπογράφω και σήμερα και τονίζω και επισημαίνω αυτήν την δήλωση μόλις 79 λέξεων και διαρκείας μόλις 40 δευτερολέπτων, δεν την παρουσίασε κανένας τηλεοπτικός σταθμός και δεν την δημοσίευσε καμία εφημερίδα και αυτό την ημέρα που θριαμβολογούσαν για την πτώση μας προσπαθώντας να ενσταλάξουν το δηλητήριο της ηττοπάθειας στους Εθνικιστές.
Ήταν μία δήλωση υπερήφανη γεμάτη πάθος και πείσμα, την οποία είχαν κάθε λόγο να μη δείξουν, γιατί δεν ταίριαζε στην προπαγάνδα που ήθελαν να περάσουν στον Λαό εναντίον μας!
Εάν έβγαινα, τεθλιμμένος και κατηφής, τότε θα την έδειχναν όλοι.
Όμως, εγώ Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, δεν έσκυψα το κεφάλι όταν στα χέρια μου είχα χειροπέδες, είναι δυνατόν λοιπόν να το σκύψω όταν έχω δίπλα μου σχεδόν 300.000 Έλληνες, που έφτυσαν στα μούτρα ένα ολόκληρο σύστημα, που γύρισαν την πλάτη σε πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ αμαρτωλά και στάθηκαν με υπερηφάνεια κάτω από τα τιμημένα λάβαρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Η Ιστορία διδάσκει

Και ήταν τα χρόνια τα πικρά της Εθνικής μας Επαναστάσεως όταν ο Ιμπραήμ είχε κυριεύσει τα πάντα σε Ρούμελη και σε Μωριά και απέμεναν ελεύθερες μόνον ελάχιστες εστίες εθνικής αντιστάσεως και βεβαίως τα βουνά τα απροσκύνητα όπου κυριαρχούσε ο Κολοκοτρώνης στον οποίο είχε στείλει ο Ιμπραήμ το παρακάτω μήνυμα: “Να έλθετε να με προσκυνήσετε, Να παραιτηθείτε από τα της αποστασίας φερσίματα.
Ήλθα εδώ για να κατακόψω, κατακαύσω και σχεδόν να αφανίσω όλα τα δένδρα σας, όσα είναι χρήσιμα και αναγκαία, προς τροφήν σας.”
Και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης του απήντησε:  “… Όχι τα κλαριά να μας κόψεις, όχι τα δένδρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες, μόνο πέτρα πάνω στην πέτρα να μη μείνει, ημείς δεν προσκυνούμε.
Τι τα δένδρα μας αν τα κόψεις και τα κάψεις την γην δεν θέλει την σηκώσεις και η ίδια η γης που τα έθρεψε, αυτή η ίδια γη μένει δική μας και θα τα ματακάνει.
Μόνο ένας Έλληνας να μείνει πάντα θα πολεμούμε…"
Αυτό απαντούμε και εμείς οι 300.000 Έλληνες και Ελληνίδες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε αυτούς που λένε ότι μας λύγισαν, τους απαντούμε ότι και μόνο και ένας Χρυσαυγίτης να μείνει, πάντα θα τους πολεμούμε!

 Σημαιοφόροι του Αγώνα οι Νέοι

Είναι βέβαιον ότι εάν δεν υπήρχε αυτή η μεγάλη αποχή και εάν υπήρχε μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων, σε αυτές τις εκλογές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και πρέπει να είναι διαφορετικό στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.
Γιατί;
Την απάντηση την δίνει ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «Μόνον εκεί όπου κοχλάζει νεανικό αίμα γεννιούνται ιδέες ικανές να κινητοποιήσουν μάζες, όσο «πρωτόγονες» κι αν φαίνονται αυτές στα μάτια φθινόντων γειτόνων, εκλεπτυσμένων από την ξαφνική ευζωία ή διανοουμένων που εξ επαγγέλματος παράγουν ιδεολογίες του ειρηνιστικού ευδαιμονισμού…”
Από την αντίπερα όχθη, σε μία αριστερή εφημερίδα, διαβάσαμε: «Ποντίκι»: «Το πιο ανησυχητικό είναι πως το 15,9% των ατόμων ηλικίας 17-34 δείχνει ξεκάθαρα πολιτική προτίμηση προς τη Χρυσή Αυγή. …
Οι νέοι άνθρωποι, ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στο τωρινό πολιτικό σύστημα…».
Ναι!
Μόνον οι νέοι μπορούν να φέρουν την ανατροπή αυτού του άθλιου κατεστώτος, του ραγιαδισμού και της παραίτησης που επικρατεί στην χώρα, σε μια χώρα που θυμίζει νεκροταφείο Ιδανικών και Αξιών!
Μόνο οι νέοι μπορεί να είναι οι Σημαιοφόροι του Αγώνα και προπαντός αυτοί που είναι νέοι στην καρδιά!
Γιατί υπάρχουν ασπρομάλληδες έφηβοι και από την άλλη πλευρά έφηβοι κουρασμένοι και γερασμένοι, προορισμένοι για το τίποτε!
Οι νέοι ας σηκώσουν τα Λάβαρα ψηλά, τα Λάβαρα τα Τιμημένα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και μια καινούργια ημέρα θα ανατείλει για την Ελλάδα!

 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή"
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης