Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Maire (ΥΠΟΙΚ Γαλλίας): Ζωτικής σημασίας η ενίσχυση της συμμαχίας Renault - Nissan

Le Maire (ΥΠΟΙΚ Γαλλίας): Ζωτικής σημασίας η ενίσχυση της συμμαχίας Renault - Nissan
«Κοιτάζοντας τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπουμε ότι αυτή η ποιότητα της Renault ενισχύθηκε από τη συνεργασία της με τη Nissan», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών
Είναι ζωτικής σημασίας η Renault και η Nissan  να ενισχύσουν τη συμμαχία τους, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία υφίσταται ραγδαίες αλλαγές κυρίως λόγω των ηλεκτρικών οχημάτων, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Bruno Le Maire.
Μιλώντας μετά από τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των G20 στη νότια ιαπωνική πόλη Φουκουόκα, ο Le Maire σημείωσε τις συνέργειες που η Renault έχει αναλάβει με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία και οι οποίες θα τις βοηθήσουν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον 21ο αιώνα.
«Κοιτάζοντας τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπουμε ότι αυτή η ποιότητα της Renault ενισχύθηκε από τη συνεργασία της με τη Nissan», δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό όχι μόνο να διατηρηθεί, αλλά να ενισχυθεί αυτή η συμμαχία. Αυτή ήταν πάντα η στρατηγική του κράτους και παραμένει η στρατηγική του κράτους ως μέτοχος», πρόσθεσε ο Le Maire.
Επανέλαβε δε ότι, η γαλλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μειώσει κατά 15% τη συμμετοχή της στη Renault για να ενισχύσει τη συμμαχία της αυτοκινητοβιομηχανίας με τη Nissan.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης