Τελευταία Νέα
Διεθνή

Β. Κορέα σε ΗΠΑ: Εγκαταλείψτε την επιθετική πολιτική - Στον αέρα η συμφωνία

tags :
Β. Κορέα σε ΗΠΑ: Εγκαταλείψτε την επιθετική πολιτική - Στον αέρα η συμφωνία
Η υπεροπτική και μονομερής πολιτική των ΗΠΑ δεν θα έχει αποτέλεσμα διαμηνύει η Βόρεια Κορέα
Να εγκαταλείψουν την επιθετική τους πολιτική καλεί τις ΗΠΑ η Βόρεια Κορέα, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η συμφωνία στην οποία κατέληξαν πριν έναν χρόνο στην ιστορική τους συνάντηση κορυφής στη Σιγκαπούρη οι Donald Trump και Kim Jong Un δεν θα είναι παρά μια λευκή σελίδα χαρτί.
Την προειδοποίηση αυτή μετέδωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA επαναλαμβάνοντας αντίστοιχη έκκληση της προηγούμενης εβδομάδας.
Σημειώνεται πως οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο ύστερα από την αποτυχημένη συνάντηση Trump – Kim στο Βιετνάμ.
«Η υπεροπτική και μονομερής πολιτική των ΗΠΑ δεν θα έχει ποτέ αποτέλεσμα στη Β. Κορέα
Είναι ώρα τώρα οι ΗΠΑ να εγκαταλείψουν την εχθρική τους πολιτική απέναντι στη Β. Κορέα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η συμφωνία Trump – Kim κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μια κενή λευκή σελίδα λόγω της στάσης των ΗΠΑ.
Πάντως την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Moon Jae in υποστήριξε ότι πολύ σύντομα θα επανεκκινήσουν οι συνομιλίες τόσο μεταξύ της Ν. Κορέας και της Β. Κορέας όσο και μεταξύ των ΗΠΑ και της Β. Κορέας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης