Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Intracom Telecom Εγκαινιάζει τη Θυγατρική της Εταιρία στην Ιταλία

tags :
Η Intracom Telecom Εγκαινιάζει τη Θυγατρική της Εταιρία στην Ιταλία
Η εταιρία προχωρά παραμένοντας προσηλωμένη στη δέσμευση και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της για περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Ν. Ευρώπη
H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη των δραστηριοτήτων της νέας θυγατρικής της εταιρίας στην Ιταλία, πιστή στη δέσμευσή και το επιχειρησιακό της πλάνο να συνεχίσει να παρέχει προηγμένη τεχνολογία στην περιοχή της Ν. Ευρώπης.
Η εταιρία εγκαινίασε την τοπικής θυγατρική στις 6 Ιουνίου παραθέτοντας δεξίωση στην κατοικία του Έλληνα Πρέσβη στη Ρώμη.
Με έδρα τη Μόντσα του Μιλάνου, η Intracom Telecom Italia προωθεί τις πωλήσεις και υποστηρίζει στην τοπική αγορά το πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων του ομίλου Intracom Telecom στους τομείς της ασύρματης πρόσβασης & μετάδοσης, τηλεπικοινωνιακού λογισμικού, καθώς και IoT και Smart City λύσεων. Ο Όμιλος, που διατηρεί τα κεντρικά του γραφεία στην Παιανία, έχει επενδύσει σημαντικά στην υποδομή Έρευνας και Ανάπτυξης, παραγωγής και υλικοτεχνικής υποστήριξης στο Μιλάνο.
Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Διευθυντής Marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, σχολίασε: «Η ίδρυση της θυγατρικής μας στην Ιταλία θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία του ομίλου σε μια σημαντική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, την 3η μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου τηλεπικοινωνιών. Η Intracom Telecom εξοπλίζει και υποστηρίζει δίκτυα στην Ιταλία από το 2014 και εξειδικεύεται στον τομέα του Ultra-Broadband, παρέχοντας υπηρεσίες συνδεσιμότητας σε συνδρομητές ημι-αστικών και αγροτικών περιοχών».
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την λειτουργία της Intracom Telecom Ιταλίας, η οποία από κοινού με την Intracom Telecom Ισπανίας, αντιπροσωπεύει την ισχυρή δέσμευσή μας να εδραιώσουμε την παρουσία μας στην περιοχή της Μεσογείου, ακολουθώντας το στρατηγικό μας αναπτυξιακό πλάνο», τονίζει ο κ. Ercole Rovida, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την Ιβηρική, την Ιταλία και την Λ. Αμερική. «Πιστεύω ακράδαντα ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την περαιτέρω προώθηση των προϊόντων και της τεχνολογίας μας, προσφέροντας αξία και τεχνογνωσία σε νέες αγορές. Το προσωπικό της εταιρίας μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών και τους προετοιμάζει για την εποχή του 5G και του ψηφιακού μετασχηματισμού».
Η εταιρία τις τελευταίες δεκαετίες έχει αποκτήσει τεχνογνωσία στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασύρματης πρόσβασης, έχοντας παράλληλα αναπτύξει με επιτυχία τα τηλεπικοινωνιακά της συστήματα και ενσωματώνοντάς τα σε πολυάριθμα δίκτυα στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική, καλύπτοντας τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης