Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Πολύ κρίσιμες οι εκλογές της 7ης Ιουλίου – Στόχος μας να βγάλουμε τη Δεξιά από την κρυψώνα της

Χαρίτσης: Πολύ κρίσιμες οι εκλογές της 7ης Ιουλίου – Στόχος μας να βγάλουμε τη Δεξιά από την κρυψώνα της
Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι επικίνδυνο για την ελληνική οικονομία υποστήριξε ο κ.Χαρίτσης
Την θέση ότι οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι πολύ κρίσιμες διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης, ο οποίος αφού υποστήριξε πως το πρόγραμμα της ΝΔ είναι επικίνδυνο για την ελληνική οικονομία, επεσήμανε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγάλει τη Δεξιά από την κρυψώνα της.
«Χθες παρουσιάσαμε τις βασικές αρχές ενός συνολικού ολοκληρωμένου προγράμματος, το οποίο είναι τεκμηριωμένο, κοστολογημένο και εντάσσεται στις δημοσιονομικές δυνατότητες που έχει πλέον η χώρα μας μετά τις επιτυχίες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα στον δημοσιονομικό τομέα.
Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι πάρα πολύ κρίσιμες.
Είναι οι πρώτες εθνικές εκλογές μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και θα καθορίσουν την πορεία που θα έχει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν με ποιο σχέδιο προσέρχονται στη μάχη αυτή όλα τα πολιτικά κόμματα.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγάλουμε τη Δεξιά από την κρυψώνα της» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Χαρίτσης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τακτική που ακολουθεί η ΝΔ.
«Είναι σαφές αυτό που συμβαίνει τελευταία: Παρατηρείται μια τακτική από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εφαρμόζεται κατά γράμμα από όλα τα στελέχη της και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία συνίσταται σε κινήσεις αποπροσανατολισμού, επικοινωνιακά παιχνίδια που δεν έχουν σχέση με την ουσία και αποφυγή κάθε αντιπαράθεσης επί των πολιτικών προγραμμάτων και επί των βασικών διακυβευμάτων της χώρας.
Θέλουμε να σπάσουμε αυτήν την προγραμματική σιωπή από την πλευρά της ΝΔ.
Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι επικίνδυνο για την ελληνική οικονομία σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε» υποστήριξε ο κ.Χαρίτσης.
Ερωτηθείς για τα όσα εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο κ.Χαρίτσης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για διορθωτικές κινήσεις αλλά για τη συνέχεια μιας προσπάθειας που έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.
«Θα επιμείνουμε στην προγραμματική αντιπαράθεση και στο debate.
Η ΝΔ προσπαθεί να αποκρύψει το πραγματικό της πρόγραμμα από τους Έλληνες πολίτες.
Δεν πρέπει να υπάρχουν κρυφές ατζέντες για την περίοδο μετά τις εκλογές.
Σε ζητήματα όπως είναι η δημόσια διοίκηση και οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ή το πρόγραμμα προσλήψεων στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Αυτοδιοίκησης, υπάρχει από τη ΝΔ μια κρυφή ατζέντα που μας γυρίζει πάρα πολλά χρόνια πίσω» ανέφερε ο κ.Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης