Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Συγγνώμη» από την ΕΡΤ μετά τις αντιδράσεις για το μονοθεματικό δελτίο με την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Συγγνώμη» από την ΕΡΤ μετά τις αντιδράσεις για το μονοθεματικό δελτίο με την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Για μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής έκανε λόγο η ΝΔ
Τη λύπη της εξέφρασε η ΕΡΤ για το γεγονός ότι στο δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας, προβλήθηκε αποκλειστικά η εκδήλωση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής και όχι η ειδησεογραφία της ημέρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ, «το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με την συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων.
Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό».
Νωρίτερα, με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής.
«Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση», ανέφερε η ανακοίνωση.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης