Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Έλαβα μια «υπέροχη» επιστολή από τον Kim Jong Un - Εξετάζω τη χορήγηση ασύλου σε Βενεζουελάνους

Trump: Έλαβα μια «υπέροχη» επιστολή από τον Kim Jong Un - Εξετάζω τη χορήγηση ασύλου σε Βενεζουελάνους
Μόλις έλαβα μια υπέροχη επιστολή από τον Kim Jong Un, δήλωσε ο Donald Trump
Μια πολύ θερμή επιστολή από τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, Kim Jong Un, δήλωσε σήμερα (11/6/2019) ότι έλαβε ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, χαρακτηρίζοντας «υπέροχη» την αλληλογραφία.
«Μόλις έλαβα μια υπέροχη επιστολή από τον Kim Jong Un», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας ότι συνεχίζει να εμπιστεύεται τη Βόρεια Κορέα, παρά την έλλειψη προόδου ως προς την αποπυρηνικοποίηση της Πιονγκγιάνγκ, επειδή «κράτησε τον λόγο της».
Παράλληλα, είπε στους δημοσιογράφους ότι πιστεύει ότι κάτι καλό θα συμβεί με την Πιονγκιάνγκ, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.
Αναφερθείς στην Κίνα, ο Trump δήλωσε πως το Πεκίνο θέλει πολύ μια εμπορική συμφωνία, αλλά τόνισε ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται εκτός και αν πρόκειται για μια «σπουδαία» συμφωνία.
Ο Trump δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αναμένει να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κίνας, Xi Jinping, στη σύνοδο κορυφής των G20 στην Ιαπωνία αυτόν τον μήνα, αλλά τόνισε ότι το Πεκίνο πρέπει να ανατρέψει την απόφασή του να απορρίψει ορισμένα από τα προηγούμενα συμφωνημένα βήματα για το εμπόριο.
Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ακόμη ότι εξετάζει την πιθανότητα χορήγησης ασύλου ή καθεστώτος προσωρινής προστασίας σε Βενεζουελάνους που τρέπονται σε φυγή από την πολιτική κρίση στη λατινοαμερικανική χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης