Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εξώδικο μνημείο θράσους του ορκωτού (χωρίς άδεια πλέον) Κρίτωνα Τζαβέλλα στο bankingnews

tags :
Εξώδικο μνημείο θράσους του ορκωτού (χωρίς άδεια πλέον) Κρίτωνα Τζαβέλλα στο bankingnews
Φαντασιώνεται εγκληματικές οργανώσεις και μπερδεύει το συνδικαλισμό των δημοσιογράφων με την άδεια λειτουργίας της ιστοσελίδας
Απίστευτο κι όμως αληθινό ο ορκωτός ελεγκτής κ. Κρίτων Τζαβέλλας που του αφαιρέθηκε η άδεια ορκωτού για τρία έτη από την ΕΛΤΕ για σωρεία παραβάσεων και την ίδια στιγμή ως διαχειριστής και εταίρος με 99% άλλης εταιρίας που δεν είχε άδεια ορκωτού αναλάμβανε εργασίες ελέγχου οικονομικών καταστάσεων απειλεί το bankingnews επειδή αποκάλυψε παγματικά γεγονότα.
Ξεπερνώντας κάθε όριο θρασύτητας ισχυρίζεται ότι παραβιάστηκαν τα προσωπικά του δεδομένα επικαλούμενος διατάξεις που αφορούν στη λειτουργία της ΕΛΤΕ και όχι τον τύπο ενώ γνωρίζει πολύ καλά το όνομά του έχει αφαιρεθεί από τοΔημόσιο Μητρώο της ΕΛΤΕ όπως έχει αφαιρεθεί και η εταιρία KRESTON PRIME AUDIT ΙΚΕ ως εταιρία ορκωτών.
Έχει το θράσος να μιλά για εγκληματική οργάνωση μπερδεύοντας τις αντιδικίες που έχει με άλλους εταίρους με τη λειτουργία του τύπου.
Ταυτόχρονα δεν φαίνεται να γνωρίζει ούτε τα στοιχειώδη για τη λειτουργία των ιστοσελίδων ενημέρωσης και κάνει λόγο για ανάκληση της άδειας λειτουργίας του bankingnews από την ΕΣΗΕΑ.
Και αν δεν γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει ιστοσελίδα ενημέρωσης και μπερδεύει τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση των δημοσιογράφων με τις άδειες λειτουργίας είναι απορίας άξιον τι ελέγχους έκανε.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το εξώδικο δεν έχει συνταχθεί από δικηγόρο.
Το εξώδικο πάντως που δημοσιεύεται αυτούσιο έχει ήδη παραδοθεί στη νομική υπηρεσία του bankingnews για τις δέουσες ενέργειες.
Καλούμε δε τη δικαιοσύνη να επιληφθεί των στοιχείων του δημοσιεύματος http://www.bankingnews.gr/index.php?id=428406 και να ελέγξει το ενδεχόμενο διάπραξης αξιόποινων πράξεων






Νίκος Καρούτζος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης