Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Τσίπρας και Καλογήρου να ζητήσουν μια μεγάλη συγνώμη για την υποβάθμιση της Δικαιοσύνης

Κικίλιας: Τσίπρας και Καλογήρου να ζητήσουν μια μεγάλη συγνώμη για την υποβάθμιση της Δικαιοσύνης
Χάσαμε 4,5 χρόνια από τη ζωή μας με τον Τσίπρα και με τον Καμμένο, πήγαν στράφι οι θυσίες των Ελλήνων είπε ο κ.Κικίλιας
Να ζητήσουν μια μεγάλη συγνώμη για την υποβάθμιση της Δικαιοσύνης και των θεσμών κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Μ. Καλογήρου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος υποστήριξε ότι με τη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου οι Έλληνες έχασαν 4,5 χρόνια από τη ζωή τους και  πήγαν στράφι οι θυσίες τους.
«Ο κ. Καλογήρου ελέγχεται για την πολιτική συμπεριφορά του και για τον τρόπο που προεκλογικά διακινεί το θέμα της Δικαιοσύνης.
Δεν έχω ακούσει τον κ. Καλογήρου να κάνει την παραμικρή κριτική για το νόμο Παρασκευόπουλου, που έχει διατηρήσει ο κ. Τσίπρας με τέσσερις υπουργούς Δικαιοσύνης και με τη χρήση του οποίου έχουν αφεθεί ελεύθεροι ποινικοί, τρομοκράτες, βιαστές, καταχραστές του Δημοσίου και οι οποίοι ρέπουν ξανά προς το έγκλημα.
Επίσης, δεν άκουσα τον κ. Καλογήρου να κάνει κάποιο σχόλιο για τους τρεις εισαγγελείς Διαφθοράς που έχουν παραιτηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας προσπάθειες παρέμβασης και αδιανόητες πιέσεις της εκτελεστικής εξουσίας στο έργο τους.
Η απερχόμενη κυβέρνηση βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την εμπλοκή της στη δικαστική εξουσία.
Εάν, δε, κρίνει κανείς τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις αναρτήσεις στα social media των υπουργών του κ. Τσίπρα -όπως του κ. Πολάκη που διαπόμπευε και απειλούσε δικαστικούς, έβγαζε στο διαδίκτυο τις διευθύνσεις των σπιτιών τους ή του κ. Παπαγγελόπουλου, αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, που προδίκαζε υποθέσεις λέγοντας ότι η Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους και, άρα, πίεζε δικαστές σε μία συγκεκριμένη αντιμετώπιση- νομίζω καλό θα είναι να βγει ο κ. Καλογήρου μαζί με τον κ. Τσίπρα και να ζητήσουν μια μεγάλη συγγνώμη.
Γιατί έχουν πάει τους θεσμούς πολλά χρόνια πίσω στην Ελλάδα και, ενώ μας έλεγαν ότι είναι κάθε λέξη του Συντάγματος, προφανώς, το έχουν κατατσαλακώσει και καταπατήσει πολλαπλώς.
Γι' αυτό και ο ελληνικός λαός περίμενε υπομονετικά τεσσεράμισι χρόνια και στις ευρωεκλογές έδωσε απάντηση στον κ. Τσίπρα και θα δώσει ακόμα πιο βροντερή απάντηση στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Κικίλιας.
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του επικεφαλής του ESM, Klaus Regling ότι δεν αλλάζουν οι στόχοι των πρωτογενών πλεονασμάτων, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά επί τρία χρόνια για ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής με μείωση της φορολογίας και των πρωτογενών πλεονασμάτων.
«Υποστηρίξαμε τον κ.Weber για Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος συμφωνεί και μιλά για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων ώστε να δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος για νέες θέσεις εργασίας, για την ανάπτυξη, τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Όσα λέει ο κ.Regling είναι η αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεγύμνωμα της πολιτικής του.
Ουσιαστικά αυτό που λέει είναι ότι το 2014 η Ελλάδα ήταν έτοιμη να βγει από τα μνημόνια και με μια πιστοληπτική γραμμή να ξαναβγεί στις αγορές και να επανέλθει στην κανονικότητα.
Άρα, με Τσίπρα και Καμμένο χάσαμε τεσσεράμισι χρόνια από τις ζωές μας, πήγαν στράφι οι κόποι και οι θυσίες των Ελλήνων.
Γύρισαν τη χώρα πίσω, μας χρέωσαν 200 δισ. και ευτέλισαν την πολιτική ζωή του τόπου
Οι δανειστές δεν πρόκειται να μας χαρίσουν τίποτα.
Ούτε μας αγαπούν, ούτε μας μισούν.
Εμείς θέλουμε να πετύχουμε ανάπτυξη, μεγαλύτερη από το αναιμικό 1,2%.
Με επενδύσεις που θα φέρουν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας και σε συνδυασμό με τη μείωση της φορολογίας θα φέρουν και αλλαγή στην πραγματική οικονομία και στην ψυχολογία της αγοράς.
Βλέπετε το κλίμα που επικρατεί, ήδη, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, στο Χρηματιστήριο, πέφτουν τα δεκαετή ομόλογα, πριν καν αναλάβει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης