Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Εάν δεν επανεκλεγώ το 2020, θα υπάρξει στις ΗΠΑ «επική συντριβή» της χρηματιστηριακής αγοράς

Trump: Εάν δεν επανεκλεγώ το 2020, θα υπάρξει στις ΗΠΑ «επική συντριβή» της χρηματιστηριακής αγοράς
Ο Trump ξεκινά επίσημα την εκστρατεία του για τις εκλογές του 2020 την Τρίτη (18/6) με μία συγκέντρωση στο Ορλάντο της Φλόριντα
Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν μία επική χρηματιστηριακή συντριβή εάν δεν επανεκλεγώ, σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump εν  όψει της επίσημης έναρξης της εκστρατείας του για τις εκλογές του 2020.
«Η οικονομία του Trump δημιουργεί ρεκόρ και έχει πολύ δρόμο ακόμη να διανύσει…
Ωστόσο, εάν κάποιος άλλος αναλάβει (στη θέση μου) το 2020 (γνωρίζω πολύ καλά τον ανταγωνισμό) θα υπάρξει μία τέτοια χρηματιστηριακή συντριβή που όμοια της δεν έχετε ξαναδεί. Κρατήστε μεγάλη την Αμερική», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος. 
                 
Ο Trump ξεκινά επίσημα την εκστρατεία του για τις εκλογές του 2020 την Τρίτη (18/6) με μία συγκέντρωση στο Ορλάντο της Φλόριντα και ένα από τα θέματα που αναμένεται να αναδείξει τους επόμενους 18 μήνες είναι αυτό του φόβου κατάρρευσης της χρηματιστηριακής αγοράς, σημειώνει το Bloomberg.
«Η Τρίτη θα είναι μεγάλη μέρα, όπως μεγάλο θα είναι και το πλήθος», έγραψε επίσης ο Αμερικανός πρόεδρος. 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει υποστηρίξει πολλάκις, πως η Wall θα είχε αυξηθεί κατά 5.000 έως 10.000 μονάδες περισσότερο, εάν η Fed δεν είχε αυξήσει τα επιτόκια τέσσερις φορές το 2018.
Εξάλλου τον Φεβρουάριο του 2019 ο Trump έγραψε στο Twitter, πως εάν είχαν επικρατήσει οι Δημοκρατικοί στις εκλογές του 2016, η χρηματιστηριακή αγορά θα υποχωρούσε κατά τουλάχιστον 10.000 μονάδες.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης