Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας: Η φορολογία θα είναι ένα εργαλείο δικαιοσύνης - Η ΝΔ κάθε ημέρα που περνάει αποκαλύπτεται

Μπαλάφας: Η φορολογία θα είναι ένα εργαλείο δικαιοσύνης - Η ΝΔ κάθε ημέρα που περνάει αποκαλύπτεται
"H φορολογία είναι εργαλείο δικαιοσύνης και ανάπτυξης", τονίζει ο Γ. Μπαλάφας
«Η φορολογία θα είναι ένα εργαλείο δικαιοσύνης και ανάπτυξης και όχι ένας μηχανισμός στήριξης του μεγάλου πλούτου», δηλώνει ο Γ. Μπαλάφας, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Νότιο Τομέα Αθήνας, σε συνέντευξή του στην «Αυγή».
Όπως σημειώνει «σκοπεύουμε και θα μειώσουμε περαιτέρω την φορολογία με τρόπο που και να ανασαίνουν οικονομικά οι πιο αδύναμοι, αλλά και να επιτρέπεται στα μεσαία στρώματα να επενδύσουν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη».
Ο ίδιος σημειώνει πως «υπάρχουν πολλά παράπονα για τις επιδόσεις μας ως κυβέρνησης σε αυτή την τετραετία», συμπληρώνοντας ότι «υλοποιήσαμε και πολλά από αυτά για τα οποία μας εξέλεξαν.
«Ζητάμε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ περισσότερο τώρα που έχουμε αντιληφθεί τους λόγους που απομάκρυναν από εμάς πολλούς πολίτες και είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάφας.
Ακόμη, ο κ. Μπαλάφας υπογραμμίζει ότι «κάθε ημέρα που περνάει, όλο και περισσότερο η Ν.Δ. αποκαλύπτεται: Κατάργηση επιδομάτων, μείωση συντάξεων, κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων, μια πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις, απόλυση συμβασιούχων, στήριξη της ιδιωτικής ασφάλισης, ιδιώτες σε κάθε κερδοφόρο δραστηριότητα και υπονόμευση του Δημοσίου».
Αντιθέτως, προσθέτει, «εμείς στηρίξαμε τον δημόσιο τομέα και δημιουργήσαμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες και αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία.
Φροντίσαμε να επανενεργοποιηθεί ο θεσμός των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Έτσι θα συνεχίσουμε».
«Η μεγάλη μάχη τώρα θα πρέπει να επικεντρωθεί στη νέα γενιά και στον επαναπατρισμό όλων αυτών των επιστημόνων και εξειδικευμένων εργατών που ξενιτεύτηκαν», σύμφωνα με τον κ. Μπαλάφα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης