Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επαναπαύεται στις φραστικές αντιδράσεις των «συμμάχων» της

Λαϊκή Ενότητα: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επαναπαύεται στις φραστικές αντιδράσεις των «συμμάχων» της
Την προκλητικότητα της Τουρκίας στη ΝΑ Μεσόγειο καταδίκασε η Λαϊκή Ενότητα
Την προκλητικότητα της Τουρκίας στη ΝΑ Μεσόγειο καταδίκασε η Λαϊκή Ενότητα, ενώ κατήγγειλε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τα αστικά κόμματα, που συμπλέουν στην ίδια επικίνδυνη και κατά των συμφερόντων του λαού πολιτική.
«Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει την προκλητικότητα του καθεστώτος Erdogan, όπως αυτή εκδηλώνεται με προθέσεις και απειλές για γεωτρήσεις σε θαλάσσια ζώνη πέραν των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας, κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας.
«Παράλληλη, η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα που συμπλέουν στην ίδια επικίνδυνη και κατά των συμφερόντων του λαού μας πολιτική.
Πολιτική που εντάσσει και ουσιαστικά καθιστά πλήρως εξαρτημένες τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αλλά και το Κυπριακό ζήτημα από τους ενεργειακούς και γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, υπό την «αιγίδα» των ΗΠΑ και της ιμπεριαλιστικής στρατιωτικής μηχανής τους, το ΝΑΤΟ, θέτοντας σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια των λαών της ευρύτερης περιοχής.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως προσδεδεμένη στο άρμα ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, επαναπαύεται στις φραστικές αντιδράσεις των «συμμάχων» της, οι οποίες δεν παράγουν κανένα πραγματικό αποτέλεσμα και ουσιαστικά παραμένει θεατής των εξελίξεων.
Απαιτείται επαναπροσδιορισμός και σχεδιασμός μίας πολυδιάστατης ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και ανάληψη πρωτοβουλιών, για την αποφυγή πολύ δυσμενών εξελίξεων για τη χώρα μας, σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και που μόνο μία κυβέρνηση με αντιιμπεριλιαστικό αντιμνημονιακό φιλολαϊκό προσανατολισμό μπορεί να υλοποιήσει», καταλήγει το σχόλιο της Λαϊκής Ενότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης