Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην αυριανή (18/6) γενική συνέλευση του ΣΕΒ οι Γ. Δραγασάκης και Κ. Μητσοτάκης

Στην αυριανή (18/6) γενική συνέλευση του ΣΕΒ οι Γ. Δραγασάκης και Κ. Μητσοτάκης
Χαιρετισμό στην αυριανή (18/6) γενική συνέλευση του ΣΕΒ θα απευθύνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ενώ στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα μέλη του Συνδέσμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Χαιρετισμό εκ μέρους του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, θα απευθύνει στην αυριανή (18/6) γενική συνέλευση του ΣΕΒ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ενώ στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα μέλη του Συνδέσμου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τη συνέλευση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/6/2019) ο Σύνδεσμος.
Κεντρικός ομιλητής στην απογευματινή εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της BUSINESSEUROPE, κ. Pierre Gattaz, ενώ η απογευματινή εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την συζήτηση, με θέμα: «Να φέρουμε το αύριο σήμερα. Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», στην οποία θα συμμετέχουν οι Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος ΣΕΒ, Θεοδόσης Π. Τάσιος, ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ και Μαρία Κοκάλα, τελειόφοιτος Λυκείου, υπότροφος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης