Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε για την Εταιρική Υπευθυνότητα

H Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε για την Εταιρική Υπευθυνότητα
Η διάκριση CRI Pass δόθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 13 Ιουνίου από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης
Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική. Αυτή τη φορά βραβεύθηκε για τις υψηλές επιδόσεις της στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, βάσει της αξιολόγησης CRI Pass.
Ειδικότερα, η διάκριση CRI Pass δόθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 13 Ιουνίου από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης.
Το βραβείο παρέλαβε η κα Μαρία Κόρακα, υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της Εταιρίας.
Στην εκδήλωση, ενώπιον εκπροσώπων επίσημων φορέων και μελών από όλο το φάσμα του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάστηκαν οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν φέτος στον Εθνικό Δείκτη CR Index.
Η Εθνική Ασφαλιστική «πέρασε» με επιτυχία την αξιολόγηση CRI Pass και μάλιστα με ποσοστό 64%.
Το CRI Pass, αποτελεί ένα διαγνωστικό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν βασικά ζητήματα που πρέπει να λαμβάνει υπόψη της μια υπεύθυνη επιχείρηση με στόχο την αναγνώριση της σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας.
Έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και αξιολογεί τις επιδόσεις των επιχειρήσεων με βάση τους τέσσερις βασικούς πυλώνες: Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζομένους και Αγορά, ενώ μέσω της συμμετοχής τους οι εταιρείες προετοιμάζονται κατάλληλα προκειμένου να συμμετάσχουν στο απαιτητικό CR Index.
Σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Δείκτη Εταιρική Ευθύνης (CR Index) στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Business in the Community.
Πρωταρχικός του στόχος είναι να παρέχει στις ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εργαλείο αξιολόγησης των επιδόσεών της σε θέματα ΕΚΕ.
Για την Εθνική Ασφαλιστική, την πρώτη εταιρεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, καθώς στον πυρήνα της στρατηγικής της διαχρονικά εντάσσεται η ανταπόδοση προς το κοινωνικό σύνολο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης