Τελευταία Νέα
Οικονομία

Οι νέοι επαγγελματίες έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον εργοδότη τους

tags :
Οι νέοι επαγγελματίες έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον εργοδότη τους
Οι σημερινοί νέοι επαγγελματίες αναζητούν περισσότερα από ένα απλό τραπέζι πινγκ πονγκ και απεριόριστα σνακ, όταν επιλέγουν από πού θα ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους, σύμφωνα με τη λίστα των πιο ελκυστικών εργοδοτών για το 2019, από την εταιρεία  Universum.
Η Universum παρακολούθησε 53.237 φοιτητές από 218 πανεπιστήμια σε όλη την Αμερική. Για αυτούς τους σπουδαστές, ως η "πιο ελκυστική" εταιρεία ορίζεται εκείνη που προσφέρει προσωπική ανάπτυξη, υποστηρικτικούς ηγέτες, οικονομική ασφάλεια στο μέλλον (προοπτική υψηλών μελλοντικών κερδών), δημιουργικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας. "
Και ενώ δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εταιρείες τεχνολογίας συνεχίζουν να παραμένουν σε αυτή τη λίστα χρόνο με το χρόνο, πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στην κορυφή και οι μεγάλες τράπεζες .
"Μετά την οικονομική κρίση, οι σπουδαστές δεν ενδιαφέρονταν για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και τις τράπεζες. Τώρα, επιστρέφουν », δήλωσε ο Jonna Sjovall, Διευθύνων Σύμβουλος της Universum Americas.
"Ενδιαφέρονται να καταλάβουν τι μπορούν να κάνουν σε αυτό τον κλάδο, γιατί η οικονομική ασφάλεια και η σταθερότητα προσφέρονται είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη νέα γενιά (Generation Z)".
Τόσο η JP Morgan (JPM) όσο και η Goldman Sachs (GS) κατέκτησαν την πρώτη θέση στον κατάλογο, ενώ οι Deloitte, Ernst & Young, PwC, Morgan Stanley και Bank of America (BAC) βρέθηκαν στο top 20 .


bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης