Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ρήγας: Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την τουρκική προκλητικότητα

tags :
Ρήγας: Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την τουρκική προκλητικότητα
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ έγινε για να υπάρξει ένα αυστηρό μήνυμα ότι με αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την τουρκική προκλητικότητα επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας
«Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ έγινε για να υπάρξει ένα αυστηρό μήνυμα προς κάθε πλευρά, ότι με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε την τουρκική προκλητικότητα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον ραδιοσταθμό σταθμό REAL FM.
«Η Ελλάδα μέσα στις διεθνείς συμμαχίες της είναι ισχυρή όσο ποτέ. Το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλό και η αποτρεπτική μας ικανότητα είναι πάρα πολύ υψηλή.
Αυτό μπορεί να είναι ένα μήνυμα και προς την Τουρκία, αλλά και για τον ελληνικό λαό ώστε να αισθάνεται ασφαλής. Δεν πρέπει ούτε μπορεί να διανοηθεί κανείς να κάνει οτιδήποτε σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας», ανέφερε χαρακτηριστικά..
Παράλληλα, «με αφορμή και το άρθρο του κ. Σημίτη την προηγούμενη βδομάδα, το οποίο θεωρώ ότι ήταν απαράδεκτο», ο κ. Ρήγας παρατήρησε πως «δεν πρέπει να δίνουμε λαβές».
«Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιες ερμηνείες ενόψει των εκλογών. Η χώρα μας θα έχει σταθερότητα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών.
Αυτή είναι μια πάγια θέση από την πλευρά μας, θα πρέπει και η ΝΔ να λειτουργήσει ανάλογα και πιστεύω ότι αυτό θα πράξει» κατέληξε ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης