Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ η Παπαρήγα – Κουτσούμπας: Πιο κρίσιμες οι εκλογές της 7ης Ιουλίου

tags :
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ η Παπαρήγα – Κουτσούμπας: Πιο κρίσιμες οι εκλογές της 7ης Ιουλίου
Μόνο το ΚΚΕ η δύναμη που είναι στήριγμα στους αγώνες των εργαζομένων υποστήριξε ο γ.γ. του ΚΚΕ
Η Αλέκα Παπαρήγα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ όπως ανακοίνωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπας.
Την κα.Παπαρήγα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας πλαισιώνουν οι Μάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Ροϊδης, Έρη Ρίτσου, Γκεόργκι Πομάσκι, Σταύρος Τάσσος, Κώστας Παπασωτηρίου, Βιβή Δάγκα, Νίκος Μαυροκέφαλος, Αφροδίτη Ρέτζιου, Λουϊζα Ράζου και Θάνος Μικρούτσικος.
Σε δηλώσεις του ο κ.Κουτσούμπας υποστήριξε ότι οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι πιο κρίσιμες από εκείνες του Μαΐου.
«Σε αυτές κρίνεται ποιά δύναμη θα είναι εδώ, παρούσα, στήριγμα στους αγώνες των εργαζομένων και ικανή να οργανώσει διεκδικητικούς αγώνες με δίκαια αιτήματα.
Αυτή η δύναμη είναι μόνο το ΚΚΕ», υπογράμμισε ο γ.γ. της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία και συζήτηση που είχε με εργαζόμενους στο εργοστάσιο της «ΦΑΓΕ», το οποίο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί.
«Μας έχετε γνωρίσει, μας ξέρετε, πολλά χρόνια αντιπαλεύουμε μέσα και έξω από τη Βουλή, τις κυβερνήσεις που έφεραν μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα, πιέζουμε για να υπάρξουν κάποιες ανάσες ανακούφισης για το λαό, έχουμε καταθέσει προτάσεις νόμων σε αυτή τη κατεύθυνση και ταυτόχρονα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων, των αντιλαϊκών μέτρων και της εργασιακής ζούγκλας που βιώνουμε», είπε, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους ο κ.Κουτσούμπας.
Απαντώντας σε όσους λένε ότι το ΚΚΕ θέλει να είναι συνέχεια στην αντιπολίτευση, ο κ.Κουτσούμπας είπε ότι «δεν ισχύει», υπενθυμίζοντας και υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ είναι το κόμμα που έχει στόχο να οδηγήσει τον λαό ώστε αυτός να έλθει πραγματικά στην εξουσία.
«Θα είμαστε παρόντες σε μια τέτοια λαϊκή διακυβέρνηση», τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας, αναφέροντας ότι όποια κυβέρνηση και να εκλεγεί στις 7 Ιουλίου, είτε αυτοδύναμη είτε συνεργαζόμενη, «αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι να συνεχίσουν τον ίδιο δρόμο των δεσμεύσεων των τριών μνημονίων, των μεταμνημονιακών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, της εποπτείας και των ματωμένων πλεονασμάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης