Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος: «Ναι» στη συνεργασία προς όφελος των Αθηναίων, «όχι» στη συναλλαγή για τις καρέκλες

Γερουλάνος: «Ναι» στη συνεργασία προς όφελος των Αθηναίων, «όχι» στη συναλλαγή για τις καρέκλες
Υπέρ της συνεργασίας προς όφελος των Αθηναίων, αλλά κατά των συναλλαγών για τις καρέκλες, τάχθηκε ο Παύλος Γερουλάνος
Υπέρ της συνεργασίας προς όφελος των Αθηναίων, αλλά κατά των συναλλαγών για τις καρέκλες, τάχθηκε ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Είσαι Εσύ», εν όψει της έναρξης της θητείας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, την 1η Σεπτεμβρίου.
«Ναι στη συνεργασία προς όφελος των Αθηναίων, όχι στη συναλλαγή για τις καρέκλες», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Γερουλάνου, σημειώνοντας ότι «η παράταξη θα σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων που δημιουργεί η εφαρμογή της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση».
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η παράταξη θα καλύψει όσες θέσεις προβλέπονται θεσμικά στα όργανα του Δήμου και των νομικών του προσώπων», θα «στηρίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο κάθε απόφαση που λαμβάνεται με γνώμονα το καλό της πόλης» και στόχος της είναι «η συστηματική υποβολή προτάσεων με δική μας πρωτοβουλία για την προώθηση της προγραμματικής ατζέντας».
«Η παράταξη θα διατηρήσει στο ακέραιο την πολιτική της αυτονομία» και «απόφασή μας είναι να μην ζητήσουμε ή να αποδεχτούμε αντιδημαρχίες», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Τις επόμενες μέρες, εξάλλου, κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού «Αθήνα Είσαι Εσύ» θα βρεθεί σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.
«Για την πληρέστερη προετοιμασία μας ενόψει της λειτουργίας της νέας δημοτικής αρχής από 1η Σεπτεμβρίου, η παράταξη θα θέσει σε λειτουργία θεματικούς τομείς. [...]
Ταυτόχρονα, το σύνολο των στελεχών μας θα αξιοποιηθεί σε οιονεί Συμβούλια Γειτονιάς [...]
Τις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί σχέδιο καταστατικού λειτουργίας της παράταξης το οποίο μετά από διαβούλευση θα αποτελέσει την οργανωτική μας πυξίδα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης