Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αύριο οι δύο τελικοί υποψήφιοι για την ηγεσία των Τόρις

tags :
Αύριο οι δύο τελικοί υποψήφιοι για την ηγεσία των Τόρις
Οι δύο τελικοί υποψήφιοι θα προκύψουν μετά από δύο ακόμα ψηφοφορίες
Την πρόθεσή του να παραμείνει στον αγώνα για την διαδοχή στην ηγεσία των Συντηρητικών ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Sajid Javid, γεγονός που θα οδηγήσει αύριο στη διεξαγωγή δύο ακόμη ψηφοφοριών, από τις οποίες θα προκύψουν οι δύο τελικοί υποψήφιοι.
Ο Javid κατέληξε τελευταίος στην σημερινή τρίτη ψηφοφορία, με 38 ψήφους, αλλά είναι αποφασισμένος να προχωρήσει, αν και θεωρείται δύσκολο να καταφέρει να φτάσει στο τελικό στάδιο των δύο υποψηφίων, καθώς για κάτι τέτοιο θα πρέπει να λάβει την πλειοψηφία των υποστηρικτών του Rory Stewart.
Αύριο το πρωί θα διεξαχθεί η πρώτη από τις τελευταίες ψηφοφορίες των βουλευτών, όπου θα αναμετρηθούν οι τέσσερις εναπομείναντες.
Στη συνέχεια, το απόγευμα θα γίνει η δεύτερη ψηφοφορία, από την οποία θα γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι δύο που θα διεκδικήσουν τον επόμενο μήνα τις ψήφους των περίπου 160.000 μελών του κόμματος από όλη την επικράτεια.
Σύμφωνα με το σημερινό αποτέλεσμα, οι αυριανές ψηψοφορίες θα είναι μάχη ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, Jeremy Hunt, και στον υπουργό Περιβάλλοντος, Michael Gove, για μία θέση απέναντι στον Boris Johnson, καθώς σήμερα έφτασαν πολύ κοντά στις ψήφους που συγκέντρωσαν (54 και 51 αντίστοιχα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης