Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δραγασάκης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Αττική στις εθνικές εκλογές το 40%, ότι έλαβε και το 2015

tags :
Δραγασάκης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Αττική στις εθνικές εκλογές το 40%, ότι έλαβε και το 2015
Ο Γιάννης Δραγασάκης δήλωσε ότι στόχος των εκλογών είναι το 40% του 2015 για την Δυτική Αττική
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου 2019 είναι να πετύχει ποσοστά 40% όπως και το 2015, στην δυτική Αττική, υποστήριξε ο Γιάννης Δραγασάκης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας σε εκδήλωση στο Ίλιον.
«Μέχρι τις 7 Ιουλίου οφείλουμε ν’ αναδείξουμε το αφανές έργο της κυβέρνησης και το τι κάναμε», ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση χτύπησε τη διαφθορά, το «λάδωμα»,έβαλε μπροστά την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και δημιούργησε προϋποθέσεις συνεργατικότητας στην οικονομία.
«Στις εκλογές του Ιουλίου δεν έχουμε απλά τη ΝΔ απέναντί μας, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα συμφερόντων και ένα μπλοκ εξουσίας, πολιτικό, επιχειρηματικό, επικοινωνιακό.
Την Αναπτυξιακή Τράπεζα την πολέμησαν ισχυρά συμφέροντα αρχικά στο εξωτερικό και στη συνέχεια στο εσωτερικό της χώρας.
Καταφέραμε όμως, έπειτα από πολλά εμπόδια και δυσκολίες, να ψηφίσουμε στη Βουλή την ίδρυσή της», δήλωσε ο κύριος Δραγασάκης.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην μεσαία τάξη λέγοντας πως «η προοπτική για τη μεσαία τάξη δεν είναι οι απατηλές υποσχέσεις φορολογικού λαϊκισμού, αλλά η δημιουργία πραγματικών παραγωγικών διεξόδων για τους μισθωτούς, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με κριτήριο τις ανάγκες της κοινωνίας».
Αναφορικά με τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας υπογράμμισε πως «σήμερα, που βλέπουμε από που προέρχονται οι πραγματικοί κίνδυνοι για τη χώρα, μπορούν όλοι ν’ αντιληφθούν τη σημασία που έχει η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και επίλυση ενός ανοιχτού μετώπου δεκαετιών.
Αυτό που ορισμένα ΜΜΕ είπαν και πολιτικές δυνάμεις υπονόησαν για τη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ από τον πρωθυπουργό είναι χυδαίο και εθνικά επικίνδυνο.
Προτάσσουν τις πολιτικές σκοπιμότητές τους έναντι των συμφερόντων της χώρας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης