Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Άγονος ο διαγωνισμός για τα ακίνητα της «Φίλκεραμ Τζόνσον» - Νέα διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 27/6

tags :
Άγονος ο διαγωνισμός για τα ακίνητα της «Φίλκεραμ Τζόνσον» - Νέα διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 27/6
Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλειοδότη για τα ακίνητα της πτωχευμένης εταιρείας. Νέα διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ, θυγατρικής της εταιρείας, παρέστησαν στη σημερινή διαδικασία.
Άγονος κηρύχθηκε ακόμη ένας πλειστηριασμός ακινήτων τού πτωχευμένου ομίλου «Φίλκεραμ Τζόνσον», καθώς στη σημερινή (20/6) διαδικασία που διεξήχθη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πλειοδότη.
Το τίμημα των ακινήτων προσδιορίστηκε σε 12,5 εκατ. ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει την επόμενη Πέμπτη άλλη μία πλειοδοτική διαδικασία και εφόσον δεν εκδηλωθεί ούτε τότε ενδιαφέρον, η διαδικασία θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο. Είχαν προηγηθεί δύο γύροι πλειστηριασμών με τίμημα διαδοχικά 33 και 22,6 εκατ. ευρώ αλλά ελλείψει κατάθεσης προσφορών, κηρύχθηκαν άγονοι, οπότε η νέα τιμή προσδιορίστηκε τώρα σε 12,5 εκατ. ευρώ.
Με αφορμή τη σημερινή διαδικασία, εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ) και αλληλέγγυοι που στηρίζουν το εγχείρημα τους, βρέθηκαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ, θυγατρικής της "Φίλκεραμ Τζόνσον", συνεχίζουν την παραγωγή (σαπούνια, καθαριστικά είδη κ.ά.) χρησιμοποιώντας μέρος της έκτασης του παλιού εργοστασίου της μητρικής, ενώ ζητούν μία βιώσιμη λύση στο εγχείρημά τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης