Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διεθνείς Διακρίσεις Ανώτερης Γεύσης για την ΑΒ Βασιλόπουλος

tags :
Διεθνείς Διακρίσεις Ανώτερης Γεύσης για την ΑΒ Βασιλόπουλος
Δεκαπέντε Χρυσά Αστέρια για τις σειρές ΑΒ Επιλογή & ΑΒ You’ll Love από τον Ανεξάρτητο Διαγωνισμό του International Taste Institute
Για μια ακόμη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε Διεθνείς Διακρίσεις από τον Ανεξάρτητο Διαγωνισμό του International Taste Institute, με προϊόντα των σειρών «ΑΒ Επιλογή» και «AB You’ll Love» να κατακτούν, επάξια, Χρυσά Αστέρια Ανώτερης Γεύσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή του International Taste Institute αποτελείται από μεγάλου κύρους Σεφ και Σομελιέ, που αξιολογούν και βαθμολογούν τα προϊόντα σε τυφλές δοκιμές, οι οποίες εξασφαλίζουν μέγιστη αντικειμενικότητα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα προϊόντα που θα τιμηθούν με Βραβεία Ανώτερης Γεύσης στην σχετική τελετή απονομής στις Βρυξέλλες στις 24 Ιουνίου είναι:
-Τα ψάρια «ΑΒ Επιλογή», τσιπούρα, λαβράκι και φαγκρί, με 2 Χρυσά Αστέρια. Εκτρέφονται αποκλειστικά για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα πεντακάθαρα νερά των ελληνικών θαλασσών, σε επιλεγμένες ιχθυοτροφικές μονάδες με ειδικές, εξαιρετικής ποιότητας, ιχθυοτροφές που τους προσδίδουν ανώτερη γεύση, κορυφαία ποιότητα και θρεπτικότητα.
-Τα τυριά «ΑΒ Επιλογή», Κασέρι ΠΟΠ Ελασσόνας και Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ, με 2 Χρυσά Αστέρια, καθώς και η Γραβιέρα Αμφιλοχίας με 1 Χρυσό Αστέρι.
Έχουν επιλεγεί από τους ειδικούς της ΑΒ γιατί φτιάχνονται με τις πιο αγνές, ντόπιες πρώτες ύλες και το μεράκι έμπειρων παραγωγών. Καθένα κρύβει στη γεύση του την πλούσια τυροκομική παράδοση του τόπου από τον οποίο προέρχεται.
-Τα προϊόντα της σειράς έτοιμων γευμάτων «ΑΒ You'll Love» με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη, Γεμιστά, Μουσακάς, Pizza Κοτόπουλο BBQ & Chicken Coronation Σάντουιτς, με 1 Χρυσό Αστέρι.
Η νέα σειρά έτοιμων γευμάτων «AB You’ll Love» περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων λύσεων για κάθε στιγμή της ημέρας, που παρασκευάζονται με τις λαχταριστές συνταγές του Άκη Πετρετζίκη εμπνευσμένες από την Ελληνική και τη Διεθνή κουζίνα, με αγνά, ολόφρεσκα υλικά και με την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ.
Για τις Διεθνείς Διακρίσεις προϊόντων των σειρών «ΑΒ Επιλογή» και «AB You’ll Love», ο Δημήτρης Πρίντζιος, SVP Buying στη Διεύθυνση Αγορών της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τις Διεθνείς Διακρίσεις, με τις οποίες τιμήθηκαν δέκα προϊόντα των σειρών «ΑΒ Επιλογή» και «AB You’ll Love».
Πιο συγκεκριμένα, για την σειρά «ΑΒ Επιλογή», ανέφερε: «Το 2004, έγινε η αρχή με τη δημιουργία της σειράς προϊόντων «ΑΒ Επιλογή». 15 χρόνια μετά, μπορούμε να καμαρώνουμε για τους Έλληνες παραγωγούς, τους δικούς μας ανθρώπους, που προσφέρουν τα πιο εκλεκτά προϊόντα στο τραπέζι μας, ενώ ταυτόχρονα, «ταξιδεύουν» σε όλο τον κόσμο, με διακρίσεις όπως αυτή, τους ελληνικούς γευστικούς θησαυρούς». Και συμπλήρωσε: «Πρόσφατα, παρουσιάσαμε τη νέα σειρά έτοιμων γευμάτων «ΑΒ You’ll Love» με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Η διεθνής αυτή διάκριση επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας, να προσφέρουμε έτοιμες, ποιοτικές και γευστικές επιλογές, για κάθε στιγμή της ημέρας, ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να απολαμβάνουν υπέροχες γεύσεις, φτιαγμένες με αγάπη και τα πιο ποιοτικά υλικά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης