Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα» για την ελληνική επιχειρηματικότητα ολοκληρώνεται στο COSMOTE HISTORY HD

tags :
Η σειρά ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα» για την ελληνική επιχειρηματικότητα ολοκληρώνεται στο COSMOTE HISTORY HD
Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS
Ο κύκλος 12 επεισοδίων της σειράς ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα», σε παραγωγή COSMOTE TV με επίκεντρο τον αγρο-διατροφικό τομέα, τη νέα αστική οικοτεχνία και την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/6 στις 20.15, στο COSMOTE HISTORY HD.
Στο τελευταίο επεισόδιο παρουσιάζεται μεταξύ άλλων η πρωτοβουλία τριών φίλων να δημιουργήσουν λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη τη δική τους μικροζυθοποιία, η δημιουργία μιας σειράς προϊόντων ανδρικής φροντίδας με βάση το ελαιόλαδο από το νησί της Λέσβου, καθώς και ένα μοναδικό εργαστήριο ελαιολάδου με έδρα την Καλαμάτα.
Επιπλέον, παρουσιάζεται ο τρόπος ανάπτυξης μιας startup, η οποία είναι σε θέση σήμερα να συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας, αλλά και μια έξυπνη εφαρμογή που ανοίγει νέους ορίζοντες στην online διαφήμιση.
Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουν τρία νεανικά εγχειρήματα που βρήκαν ανταπόκριση στην αγορά και συγκέντρωσαν κεφάλαια από ελληνικά funds.
Τα «Σύνορα της Ελλάδας» επιστρέφουν την Τρίτη 25/6 στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY HD με μία αναδρομή στο χρονικό προσάρτησης της δυτικής Θράκης στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από πολλές προσπάθειες το 1923, κατά την περίοδο του Α’ Παγκοσμίου πολέμου.
Η σειρά παραγωγής COSMOTE TV «Φράσεις με ιστορία», θα αναδείξει το διήμερο 22-23/6 με τη βοήθεια ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, τη σημασία, την ιστορία και την ορθή χρήση των φράσεων «Πογκρόμ» και «Στα κρύα του λουτρού» (20.50, COSMOTE HISTORY HD).
Με «οδηγό» τον Πλάτωνα, οι διάσημοι κινηματογραφιστές Τζέιμς Κάμερον και Σίμτσα Τζεϊκομποβίτσι ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια ομάδα αρχαιολόγων, επιστημόνων και ιστορικών, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της χαμένης Ατλαντίδος.
Το ντοκιμαντέρ «Atlantis Rising» θα προβληθεί την Κυριακή 23/6 στις 21.00, στο πλαίσιο του αφιερώματος του COSMOTE HISTORY HD στο μυστήριο της Ατλαντίδος.
Το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, «Σύγχρονοι Άγιοι», μας παρουσιάζει την ιστορία της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας, η οποία μετά τον τραγικό θάνατο των γονιών της, αποσύρθηκε στα βουνά του Πόντου.
Με την ανταλλαγή πληθυσμών του 1925, εγκαταστάθηκε στην Κλεισούρα της Καστοριάς, όπου με τον παρηγορητικό της λόγο στήριζε τους πιστούς.
Το νέο επεισόδιο της σειράς, η οποία είναι αφιερωμένη στις ζωές Αγίων του 20ου αιώνα, θα προβληθεί στο COSMOTE HISTORY HD την Δευτέρα 24/6, στις 22.00.
Τέλος, στο πλαίσιο της ζώνης του COSMOTE HISTORY HD «Κουζίνα ελληνική» οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα πέντε πρώτα επεισόδια της σειράς «Ελληνική Πανδαισία!» και θα ακολουθήσουν τον διάσημο σεφ Μπάρι Βέρα σε ένα μαγειρικό ταξίδι ανά την Ελλάδα, ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις και μαγειρικά μυστικά.
Η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00,
Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης